Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου ΠΟΣ 21-10

Η Π.Ο.Σ. με σημερινό δελτίο τύπου εκφράζει την θλίψη και τα συλλυπητήρια των σιδηροδρομικών στην οικογένεια του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που έχασε την ζωή του  κατά την διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης.
ΑΘΗΝΑ, 21/10/2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

        Η Π.Ο.Σ. εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο του λαού και της εργατικής τάξης.

         Καταδικάζουμε την οργανωμένη δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ. Το μίσος των κουκουλοφόρων εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Γι αυτό επιχειρούν να τρομοκρατήσουν, να συκοφαντήσουν και να καταστείλουν το εργατικό λαϊκό κίνημα που οργανωμένα συμμετείχε στη 48ωρη απεργία και διαδήλωσε ειρηνικά.

         Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να τρομοκρατηθούν και να φοβηθούν, πρέπει να γνωρίζουν και να πιστέψουν ότι έχουν τη δύναμη να αποκρούσουν τα βάρβαρα μέτρα και να ανατρέψουν τις αντιλαϊκές πολιτικές.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ

       

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου