Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Οι εξυπνάδες σε βάρος της έλξης συνεχίζονται....

Αριστερά δημοσιεύουμε την εντολή που δόθηκε προφορικά από τον ΔΙΚΑΜ προκειμένου συνάδελφος - άσχετος με τον κλάδο της έλξης- να τοποθετηθεί στην γραμματεία του ΜΑΙ .
Αγνοώντας (;;) ότι οι διοικητικές μεταβολές ρητά απαγορεύονται κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου , και εκθέτοντας με την συμπεριφορά αυτή για άλλη μια φορά την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , ο ΔΙΚΑΜ προσπάθησε να τοποθετήσει συνάδελφο στην γραμματεία του ΜΑΙ για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει και χωρίς προηγούμενα να ενημερώσει κανέναν.


Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει και να απομονώσει όσους λειτουργούν με τρόπο που δεν έχει καμία σχέση με τα καθήκοντα τους και θέλουν να προκαλούν συνεχώς προβλήματα και ένταση στις σχέσεις της με το προσωπικό έλξης .
Αντί λοιπόν , να γίνονται αυτές οι ενέργειες , θα περιμέναμε , να δίνονται άμεσα λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα όπως είναι αυτά των γεμάτων αμαξοστοιχιών , με τον κόσμο να επιτίθεται στους μηχανοδηγούς τις τελευταίες μέρες.Αναφερόμαστε σε Χαλκίδες που γίνονται με μονό man και γεμίζουν ασφυκτικά. Φυσικά δεν υπάρχει καμία διαδικασία που να προβλέπει άμεσες ενέργειες για την προσθήκη βαγονιών και πως να υπάρχει αφού εδώ και καιρό  ασχολούμαστε με άλλα και όχι με τα ουσιώδη....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου