Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οδηγία ΟΣΕ για διέλευση αμαξοστοιχιών απο Ι.Δ. με ΑΣΙΔ

Η Διεύθυνση Κυκλοφορίας του ΟΣΕ , (Υπηρεσία Ελέγχου κ Ασφάλειας Κυκλοφορίας , Τμήμα Δρομολογίων ) εξέδωσε οδηγία (αρ. Πρωτ . 506883/12.06.2012) με θέμα την διέλευση των αμαξοστοιχιών απο Ισόπεδες Διαβάσεις με ΑΣΙΔ.
Αφορμή στάθηκε το περιστατικό με τον πρώην Υπουργό Υποδομών κ. Ραγκούση ( με την ευκαιρία ΔΕΝ εκλέγεται στην Βουλή όπως και οι  ΔΗΘΕΝ εξυγιαντές Ρέππας , Τσιόκας )στην Πάτρα (κινδύνευσε να συγκρουστεί το ΙΧ που τον μετέφερε με διερχόμενη Α/Α )και η διάσταση που αυτό πήρε στον Τύπο ( κυρίως στα blogs)
Στην οδηγία επισημαίνεται ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή του προσωπικού έλξης το οποίο καλέιται
στην πιστή τήρηση του ΓΚΚ ( Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας ) μέρος Α' και παραρτήματος V.
Αναφέρεται ότι αν υπάρχει καθυστέρηση (για οποιοδήποτε λόγο ) στην διέλευση της αμαξοστοιχίας απο την Ι.Δ. (πέραν του 3,5 λεπτών που αναγράφεται ότι οι διαβάσεις απελευθερώνονται ) κ τοΑΣΙΔ απελευθερωθεί (οπότε σβήνει και το σήμα προς το μηχανοδηγό ) τότε ο μηχανοδηγός πρέπει να προβεί σε ενέργειες που προβλέπονται απο τον ΓΚΚ .( παράγραφος Δ αρθρα 22 κ25 ).Να μειώσει δηλαδή την ταχύτητα της αμαξοστοιχίας κ να συνεχίσει την πορεία με μεγάλη προσοχή και με συνεχή σφυρίγματα και να είναι έτοιμος να σταματήσει προ της Ισόπεδης Διάβασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου