Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εγκαινιάστηκε το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο της ΓΑΙΑΟΣΕ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ
Το έργο, που θα έχει έσοδα άνω των 550.000 ευρώ τον χρόνο, χρηματοδοτήθηκε 100% από πόρους της ΓΑΙΑΟΣΕ, κατασκευάστηκε από την εταιρεία J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. σε διάστημα 4 μηνών και η διασύνδεσή του στο δίκτυο έγινε την 1η Ιουνίου του 2012

Το έργο, που θα έχει έσοδα άνω των 550.000 ευρώ τον χρόνο, χρηματοδοτήθηκε 100% από πόρους της ΓΑΙΑΟΣΕ, κατασκευάστηκε από την εταιρεία J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. σε διάστημα 4 μηνών και η διασύνδεσή του στο δίκτυο έγινε την 1η Ιουνίου του 2012
Εσοδα άνω των 550.000 ευρώ τον χρόνο εκτιμάται ότι θα έχει το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο της ΓΑΙΑΟΣΕ, το οποίο εγκαινιάστηκε χθες στο Θριάσιο Πεδίο παρουσία του υπηρεσιακού υπουργού Υποδομών Σίμου Σιμόπουλου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο σε στέγη κτιρίου στην Αττική και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.
Το έργο, που χρηματοδοτήθηκε 100% από πόρους της ΓΑΙΑΟΣΕ, κατασκευάστηκε από την εταιρεία J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. σε διάστημα 4 μηνών και η διασύνδεσή του στο δίκτυο έγινε την 1η Ιουνίου του 2012. Το φωτοβολταϊκό πάρκο κατασκευάστηκε με τις υψηλότερες και πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία TUV Austria.
Η λειτουργία του φωτοβολταϊκού σταθμού θα συμβάλει στην αποφυγή ρύπων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου ίσων με 1.500 τόνων CO2 ετησίως, που αντιστοιχούν στην ποσότητα που απορροφάται από 2.000 στρέμματα δάσους. Ηδη τις πέντε πρώτες μέρες λειτουργίας του πάρκου, η παραγωγή ενέργειας ξεπέρασε τις 27 ΜWh, που αντιστοιχεί σε έσοδα για τη ΓΑΙΑΟΣΕ ύψους 10.000 ευρώ.
Η εταιρεία έχει προωθήσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση έργων περίπου 32 ΜW, μέσω τριών θυγατρικών εταιρειών ειδικού σκοπού.
Παράλληλα έχει ήδη εκπονήσει μελέτη από την οποία εντοπίστηκαν εκτάσεις περίπου 2.600 στρεμμάτων γηπέδων και κτιρίων που κρίθηκαν κατάλληλες για την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων παραγωγής ενέργειας ισχύος 127 MW, οι οποίες και είναι στη διάθεση ιδιωτών επενδυτών που θα καταθέσουν προτάσεις εκμετάλλευσης στη ΓΑΙΑΟΣΕ.
Ηδη ιδιώτες έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες για την εκμίσθωση ακινήτων, με σκοπό την εγκατάσταση άνω των 24 MW σε ακίνητα που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου