Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αποψίλωσαν το δίκτυο του ΟΣΕ

Είχαν κλέψει  μεταλλικούς συνδέσμους βάρος 1 τόνου!
Συνελήφθησαν σήμερα στη Μαλακάσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο Αφγανοί, κατηγορούμενοι για κλοπή υλικού από τον ΟΣΕ, καθώς και δύο οδηγοί ταξί για συνέργεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας δύο οχήματα ταξί στα οποία επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και τα ακινητοποίησαν. Μετά από έρευνα,  βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και τα πίσω καθίσματα 25 πλαστικές σακούλες γεμάτες με μεταλλικούς συνδέσμους, συνολικού βάρους ενός τόνου.
Αρμόδιος υπάλληλος του ΟΣΕ που κλήθηκε να αναγνωρίσει το υλικό, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για συνδέσμους βαρέως τύπου, που αποτελούν αποκλειστικά υλικό του ΟΣΕ.
Όπως διαπιστώθηκε οι Αφγανοί είναι μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών που διέπραττε ληστείες, εκβιασμούς και παροχή «προστασίας» σε καταστηματάρχες πακιστανικής καταγωγής  στο κέντρο της Αθήνας.
Από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις ληστειών και εκβιασμών, ενώ ερευνάται πλήθος άλλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου