Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δεν έγινε σύσταση του ΔΣ σε σώμα - Νέα συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ την ερχόμενη Τετάρτη

Σε νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου θα συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ της ΠΕΠΕ αφού στην σημερινή συνεδρίαση υπήρξε αδιέξοδο μετά την άρνηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (2η δύναμη - 3 έδρες ) να συμμετέχει στο προεδρείο.




Αιτία για την άρνηση υπήρξε σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ν. Θεοδωρόπουλου ο ανήθικος προεκλογικός αγώνας συγκεκριμένων παρατάξεων ( Νέα Έλξη - Εξέλιξη - Δύναμη Έλξης - Συνεργασία) ανήθικος αγώνας που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και ενστάσεις για την συμμετοχή στο Προεδρείο της ΠΕΠΕ των εκλεγμένων από την Δημοκρατική Συμπαράταξη.Ο συνάδελφος Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι η Δημ. Συμπαράταξη θα ψηφίσει για το προεδρείο μόνο τις υποψηφιότητες της Νέας Έλξης (Πρόεδρος - Ταμίας) και της ΑΣΚΕ , ενώ δεν δέχτηκε η παράταξη του να υποβάλει υποψηφιότητα για την Γραμματεία του Σωματείου.
Μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε (όλες οι άλλες παρατάξεις επέμεναν για αντιπροσωπευτικό - αναλογικό Προεδρείο ), συμφωνήθηκε έπειτα από πρόταση της Νέας Έλξης η συνεδρίαση να επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη οπότε και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις .

Το στέκι θα ενημερώσει για οτιδήποτε προκύψει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου