Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Κιλκίς: Επιχείρησαν να ξηλώσουν μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ !

Τι άλλο θα δούμε !!!!! Απο το zougla.gr
Δύο άνδρες, εργάτες σε κατασκευαστική εταιρεία, συνελήφθησαν, διότι επιχείρησαν να ξηλώσουν και να αφαιρέσουν μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ στο χωριό Μικρό Δάσος του Κιλκίς.

Οι δράστες, ηλικίας 44 και 48 ετών, έφθασαν στο σημείο με γερανό, αλλά έγιναν αντιληπτοί και πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω.

Όπως έγινε γνωστό, η γέφυρα, η οποία είναι διαστάσεων 17x5 μέτρων και βάρους περίπου 15 τόνων, χρησιμοποιείται από τον ΟΣΕ για την κατασκευή σταθερής σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή. 

Η παραπάνω περίπτωση δεν είναι η μοναδική, καθώς σε πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδος δρουν οι λεγόμενες «συμμορίες του χαλκού κι του μαντεμιού», που αφαιρούν ό,τι έχει σχέση με σίδερο και χαλκό, για να τα πουλήσουν στη συνέχεια.

Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν σε σχάρες και καπάκια από δίκτυα ύδρευσης και υπονόμων, σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ κ.ά.. Μόλις πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι «εξαφάνισαν» σιδερένια γέφυρα κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα πάνω στον Στρυμόνα ποταμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου