Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Και τα έργα που ΔΕΝ γίνονται εδώ και 7 μήνες ..

Αναφερόμαστε  στην αποκατάσταση της βλάβης στο ΣΚΑ που αναγκάζει χιλιάδες επιβάτες (και απομάκρυνε λόγω της ταλαιπωρίας πάρα πολλούς ) να διανύουν απόσταση μεγαλύτερη των 150 μέτρων (!!!) με ανεβοκατέβασμα δεκάδων σκαλιών (!!!!) για να μετ επιβιβαστούν από Πειραιά και Αθήνα στο δίκτυο του Προαστιακού (Κιάτο - Αεροδρόμιο ) και αντίστροφα .
Οι υπεύθυνοι διαβεβαίωναν ότι οι εργασίες θα ολοκληρώνονταν τον Φλεβάρη οπότε και θα επανερχόταν το καθεστώς της μετεπιβίβασης στα Λιόσια.(η οποία γινόταν στην ίδια αποβάθρα).
Μπήκε ο Αύγουστος και ακόμα καθημερινά χιλιάδες κόσμου αναγκάζεται σε πολύ δύσκολες συνθήκες (υψηλές θερμοκρασίες κτλπ) να τρέχει κυριολεκτικά για να προλάβει τις ανταποκρίσεις.
Ας κάνουν μια δοκιμή και οι υπεύθυνοι να δουν πως είναι να ταλαιπωρείσαι καθημερινά από την αποδεδειγμένη πλέον αδιαφορία.
Επιτέλους ας προχωρήσει η αποκατάσταση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου