Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Επιστολή ΠΕΠΕ για εξεταστές μηχανοδηγών

Επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών έστειλε η ΠΕΠΕ κάνοντας γνωστές τις θέσεις του σωματείου μας για το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για αναγνώριση εξεταστών μηχανοδηγών .
Διαβάστε όλη την επιστολή >>


Αθήνα 06/08/2012
Αρ. Πρωτ. 09

Προς
Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων
Δ/νση Εμπορ. Μεταφορών
Τμ. Ασφαλείας Σιδηροδρόμων

Θέμα Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για αναγνώριση εξεταστών Μηχανοδηγών

Σας γνωρίζουμε ότι θέση μας επί του εγγράφου σας με αρ. πρωτ. ΑΣ19/29504/3137 είναι ότι οι εξεταστές θα πρέπει να είναι Μηχανοστασιάρχες Ελέγχου Κυκλοφορίας με τουλάχιστο 15ετή Επαγγελματική εμπειρία ως Μηχανοδηγοί και Μηχανοστασιάρχες σε Σιδηροδρομικές Επιχειρήσεις.


Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε ενημέρωση και θα επιθυμούσαμε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με το Σωματείο μας , προκειμένου να εκθέσουμε αναλυτικά τις απόψεις μας.

Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας


Τουρλής Βασίλης                  Θεοδωρόπουλος Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου