Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πολιτικό- Κομματικό παιχνίδι με επιστροφή μεταταχθέντων μηχανοδηγών

Μετά τις προαγωγές ,  πραγματικά απίστευτα είναι αυτά που μαθαίνουμε για το πολιτικό παιχνίδι που έχει φτιάξει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , γύρω απο το θέμα της επιστροφής μεταταχθέντων μηχανοδηγών λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ έλλειψης προσωπικού στον κλάδο .
Την ίδια ώρα που ο κ. Χρυσοχοϊδης   δήλωνε σήμερα στους εμβρόντητους συνδικαλιστές της ΠΟΣ ότι 

δεν έχει κανένα αίτημα για προσλήψεις απο ΚΑΜΙΑ Διοίκηση στον σιδηρόδρομο , μαθαίνουμε ότι η ΔΙΚΑΜ το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε τηλεφωνικό μαραθώνιο , προς μεταταχθέντες μηχανοδηγούς , ρωτώντας τους αν θα ενδιαφέρονταν να επιστρέψουν με την μορφή απόσπασης αρχικά.

Μόνο που η κομματική παράγκα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζεί και βασιλεύει με την ανοχή και του κ. Ζηλιασκόπουλου και έτσι μάθαμε ότι ΔΕΝ έχουν ειδοποιηθεί ΟΛΟΙ οι μηχανοδηγοί παρά μόνο οι αρεστοί και φίλοι φίλων του κυρίου Ρετσινά που χειρίζεται προσωπικά το θέμα  ! 

Μάλιστα τα τηλεφωνήματα γίνονται και απο στέλεχος - μηχανοστασιάρχη της έλξης το οποίο πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση σε βάρος του κλάδου μας. 

Έχουν επικοινωνήσει μαζί μας εξοργισμένοι συνάδελφοι , εκφράζοντας την αηδία τους για όσα συμβαίνουν και επιβεβαιώνουν ΠΛΗΡΩΣ το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε το 2010 - 2011 σε βάρος του κλάδου μας , απο τους ίδιους πρωταγωνιστές που συνεχίζουν και σήμερα απτόητοι το έργο τους  .....

Εμείς θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα ακόμα κόλπο ενόψει των επερχόμενων εκλογών .

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ !

Υ.Γ . Με το  "στέλεχος " θα τα πούμε σύντομα και πολύ καλά μάλιστα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου