Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αναφορά μηχανοδηγού για τα προβλήματα στο Θριάσσιο -- Ικόνιο

Στην αναφορά που  το μέλος του ΣΤΑ και συνάδελφος Χαντάβας Αλέξης την έχει κοινοποιήσει και στην ΠΕΠΕ , που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα  , αλλά απο ότι φαίνεται  οι "συμφωνίες στα εμπορικά " προηγούνται προφανώς της ασφάλειας  .
Ολόκληρη η αναφορά του μηχανοδηγού 

Εκτελώντας την υπηρεσία Θριάσιο - Ικόνιο διαπιστώθηκαν τα εξής προβλήματα ασφαλείας.


  • Εαν οι Δ/Η πάνε επικεφαλής στο Ικόνιο δεν υπάρχει δυνατότητα αναστροφής τους.
  • Εαν η Δ/Η πάει η μια επικεφαλής και η άλλη στην ουρά του συρμού δεν υπάρχει καθόλου επικοινωνία μεταξύ των Δ/Η μέσω Ρ/Τ στην είσοδο του Ικονίου και σε όλη την διαδρομή λόγω της συνεχούς διαδρομής μέσα σε τούνελ.
  • Ερχόμενος απο Ικόνιο προς Θριάσιο με επικεφαλής της Δ/Η και εισερχόμενος στην γραμμή 502 και όταν γίνει η διευθέτηση των αιχμών στην κυρία γραμμή καλούμεθα να παλινδρομήσουμε προς το σταθμό Λιοσίων χωρίς πλοήγηση για να επιβιβαστεί το προσωπικό πράγμα μη επιτρεπτό απο τον Κανονισμό Κυκλοφορίας.

Κλείνοντας ,  εμείς σημειώνουμε και τις καθημερινές διαμαρτυρίες μηχανοδηγών  στο στέκι , για υπο- στελέχωση των αμαξοστοιχιών στα εμπορικά στην υπηρεσία του Ικονίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου