Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΕΡΓΟΣΕ > Δωροεπιταγή και το Πάσχα


Μια ακόμα σωστή ενέργεια της Διοίκησης της ΕΡΓΟΣΕ που χορήγησε δωροεπιταγή 100 Ευρώ στους εργαζομένους στην Εταιρεία για τις μέρες του Πάσχα αφού τα δώρα έχουν καταργηθεί και εκεί .
Το στέκι της έλξης δημοσιεύει την απόφαση στέλνοντας και τα συγχαρητήρια του στο εκεί Σωματείο Εργαζομένων.
Τους μηχανοδηγούς άλλωστε δεν τους ενδιαφέρουν αυτά . 
Υπογράψαμε Σύμβαση και τα πήραμε όλα , η ΠΕΠΕ πέτυχε για άλλη μια φορά τον σκοπό της ! 
Να μας θυμίσει πόσο ανύπαρκτοι είμαστε σαν κλάδος συνδικαλιστικά  σε όλα τα επίπεδα !

3 σχόλια:

  1. Τι φωνάζετε ωρέ
    Είναι στην Σύμβαση . Στον πίνακα ανακοινώσεων Σελίδα 2 αίτημα 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή στην ΕΡΓΟΣΕ δίνουν την δωροεπιταγή επειδή έχει δυνατό σωματείο; Έλεος ρε παιδιά, πείτε και καμμιά αλήθεια από αυτές που δεν λέγονται! Τα πράγματαέχουν μία απλούστερη εξήγηση: πάντα στην ΕΡΓΟΣΕ οι παροχές ήταν καλύτερες και έφερναν προς την γαλαντομία, για το λόγο ότι σαν εταιρεία Project management διαχειρίζεται τεράστια χρηματικά κονδύλια. Νέτα σκέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλετε ρε και φωνάζετε; Να μην μας μείνουν μετά λεφτά για βόλτες και ρετσίνες; Τι θέλετε να είμαστε φτωχοί συνδικαλιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή