Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Kλωτσιά στο κεφάλι απο μηχανοδηγό σε ...



Τον γύρο του κόσμου κάνει σύντομο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Michael Jared. Ο νεαρός στήθηκε πολύ κοντά σε διάβαση τρένου για να
τραβήξει selfie φωτογραφία, την ώρα που θα περνούσε από πίσω του η αμαξοστοιχία. Ο μηχανοδηγός της είχε ωστόσο άλλη άποψη και την ώρα της λήψης τον κλώτσησε στο κεφάλι, θεωρώντας προφανώς ότι ο επίδοξος φωτογράφος στεκόταν μία ανάσα από το τρένο και έπαιζε με τη ζωή του. Η σκηνή φαίνεται πολύ καθαρά στην επανάληψη σε αργή κίνηση, ενώ ο Michael ακούγεται να φωνάζει έκπληκτος «με κλώτσησε στο κεφάλι». Μάλλον αλλού ήθελε να τον κλωτσήσει, αλλά δεν έφτανε χαμηλότερα!



Εμείς λέμε ότι τέτοιοι ηλίθιοι πιτσιρικάδες που κάθονται δίπλα στην γραμμή και δεν καταλαβαίνουν την μηχανή του εμπορικού δίπλα τους , χρειάζονται που και που κανένα ξύπνημα , που ίσως τελικά να τους έσωσε και την ζωή !

Το είδαμε στο blog της ΠΕΣΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου