Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Σιδηροδρομικών

Οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου είναι «οικογενειακή» υπόθεση. Ψηφίζουμε για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τα εγγόνια μας, για εμάς. Ψηφίζουμε για δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, δημόσια νοσοκομεία και αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. Ψηφίζουμε για

μια Δημόσια Διοίκηση στην υπηρεσία του πολίτη με το έμψυχο δυναμικό της, με ηθικό ακμαίο, με υλικοτεχνική υποδομή ακέραια. Ψηφίζουμε για μια χώρα όπου οι νόμοι θα ψηφίζονται και δεν θα επιβάλλονται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.  
Ψηφίζουμε για το δικαίωμα όλων στη στέγη, στη θέρμανση, στην τροφή. Ψηφίζουμε για μια κοινωνία σύγχρονη, για μια Πολιτεία ευρωπαϊκή με Δικαιοσύνη, Ισότητα και Δημοκρατία. Ψηφίζουμε για να ανακτήσουμε τις αξίες του ευρωπαϊκού διαφωτισμού, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ψηφίζουμε για να μην είναι η χώρα μας στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως στην ελευθερία του Τύπου. Ψηφίζουμε για να πάρουμε πίσω τα εργασιακά δικαιώματα που μας αφαίρεσαν με τη βία, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Ψηφίζουμε και διεκδικούμε δημόσιες υποδομές, ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο, πραγματικές επενδύσεις, πραγματικές μεταρρυθμίσεις στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. 

Ψηφίζουμε και διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή και όχι στην επιβίωση.
Ψηφίζουμε και διεκδικούμε το δικαίωμα στην ελπίδα για το μέλλον χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.
Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, για τον ευρωπαϊκό νότο, 
για την Ευρώπη που ονειρευτήκαμε.


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,  19:00  ΟΜΟΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου