Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Προσλήψεις ανακοίνωσε χτες στην Βουλή ο Χρήστος Σπίρτζης !

Ο κ. Σπίρτζης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Α' Αθηνών της ΝΔ κ. Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης των προβλημάτων συντήρησης των λεωφορείων του ΟΣΥ, τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και τον ορισμό νέων διοικήσεων   
σε όλους τους συγκοινωνικούς φορείς (ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΣΕ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ, ΥΠΑ) το υπουργείο θα προχωρήσει σε άμεση πρόσληση ή μετατάξη προσωπικού σε κρίσιμες ειδικότητες.

Όπως τόνισε, χρειάζονται εκατοντάδες άτομα για τις ανάγκες του Λεκανοπεδίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός πρόσθεσε ότι θα επιτευχθεί εξοικονόμηση πόρων από την πρόσληψη νέου προσωπικού, με την οποία θα πάψουν οι εταιρείες να πληρώνουν εκατομμύρια ευρώ σε υπερωρίες και ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου