Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ψήφισμα διαμαρτυρίας επέδωσαν οι απολυμένοι απο τις κλινάμαξες- Συνάντηση με τον κ. Σπίρτζη

Η  Συντονιστική  επιτροπή  Αγώνα των Απολυμένων Εργαζομένων από το Τμήμα Κλιναμαξών-Κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποίησε χθές 22-06-2015 παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών προκειμένου να καθοριστεί συνάντηση με τον κ.Αναπληρωτή Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη ,  συνάντηση την οποία ζητούσαμε επίμονα ακόμα πρίν
να ορκιστεί ,πράγμα πού κατέστη αδύνατο με ευθήνη του Υπουργείου.

   Μετά από την έντονη πιέσή μας αποσπάσαμε τον καθορισμό συνάντησης με τον κ. Υπουργό για σήμερα 23-06-2015 και ώρα 15.00 μ.μ.
   Για πολλοστή φορά απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη μας με τροπολογία-πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών πρός το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρύθμησης,και την αμεση τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
  Θέλουμε να ευχαρηστήσουμε με αυτή την ευκαιρία ολούς όσους συμπαρασταθήκανε στο δίκαιο αγώνα μας .

   Δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε μέχρι πού και ο τελευταίος συνάδελφος επανέλθει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΑΜΑΞΩΝ-ΚΛΙΝΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ    ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου