Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

24 ωρη απεργία αύριο απο την ΠΟΣ

Καταργούνται όλα τα δρομολόγια
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 24η Ιουνίου 2015 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση 24ηςωρης απεργίας την Τετάρτη 15/07/2015 (από 00.00’ έως 24.00’)  του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο.
Η απόφασή μας αυτή για απεργιακή κινητοποίηση είναι απότοκος της δέσμης σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων για την αύξηση του ΦΠΑ και την ισοπέδωση των ασφαλιστικών και
συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας που προωθούνται από Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στο πλαίσιο επίτευξης συμφωνίας με τους θεσμούς. Προμετωπίδα επίσης αποτελεί η επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. με διαδικασίες express, αδιαφανείς, που θα έχουν ως αποτέλεσμα   τον ευτελισμό και το ξεπούλημα του ελληνικού σιδηροδρόμου. Στην προσπάθεια αυτή θα μας βρίσκετε πάντα απέναντι σας, καθόσον ορμώμεθα από την πίστη, ότι ο σιδηρόδρομος πρέπει να παραμείνει ΔΗΜΟΣΙΟΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ, στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη.



Αθήνα, 14 Ιουλίου 2015

      Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας 


ΠΑΝΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                      ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου