Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία Μεταταγμένων Σιδηροδρομικών - Απάντηση του Υπουργείου Μεταφορών

Ο Μιχάλης Περής από τον σύλλογο Μεταταγμένων Σιδηροδρομικών κατήγγειλε στο Κόκκινο την κυβέρνηση ότι άλλα έταζε προεκλογικά. Παρέμβαση της αρμόδιας για θέματα που αφορούν τον ΟΣΕ από την γραμματεία του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, Πέτης Πέρκα που έκανε αναφορά στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ και στην έλλειψη μηχανοδηγών λέγοντας : 
πως χάνεται πολύτιμο έργο απο την έλλειψη προσωπικού έλξης και έχουν ζητηθεί προσλήψεις.
Είναι θέμα χρόνου τόνισε να υλοποιηθεί η επιστροφή των μεταταγμένων,τόνισε η κ. Πέρκα.
Ο συνάδελφος Περής τόνισε : 
«Ο κ. Ρέππας με νόμο του 2010 έκανε οριζόντιες μετατάξεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ήμουν σιδηροδρομικός 29 χρόνια και με μετέθεσαν αναγκαστικά στο Υπουργείο Πολιτισμού ως φύλακα αρχαιοτήτων», κατήγγειλε στο Κόκκινο ο Μιχάλης Περής από τον σύλλογο Μεταταγμένων Σιδηροδρομικών και κατηγόρησε στην κυβέρνηση ότι άλλα έταζε προεκλογικά και μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι για τον κλάδο. 

Παρέμβαση της αρμόδιας για θέματα που αφορούν τον ΟΣΕ από την γραμματεία του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, Πέτης Πέρκα, που δεσμεύτηκε για την επαναφορά των εργαζομένων και διευκρίνισε ότι ναι μεν πωλείται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όχι όμως τα δίκτυα, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και η ΓΑΙΟΣΕ, που παραμένουν στο δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου