Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αλλάζει η Διοίκηση του ΟΣΕ την ερχόμενη εβδομάδα


Εν εξελίξει βρίσκονται οι ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο σε κορυφαίους Οργανισμούς που βρίσκονται υπό την εποπτεία του ΥΠΟΜΕΔΙ, με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη να προτείνει τον
πρ. πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μυλόπουλο, ως πρόεδρο της Αττικό Μετρό, ενώ ως διευθύνοντα σύμβουλο τον Θ. Παπαδόπουλο.

Αναφορικά με την περίπτωση του ΟΣΕ, το Υπουργείο προκρίνει τη λύση του Γιώργου Αποστολόπουλου στην προεδρία του Οργανισμού και ως CEO τον Κώστα Πετράκη. 
Τις προτάσεις αυτές θα εξετάσει η Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

πηγή enikonomia.gr


1 σχόλιο:

  1. Καλά ρε το Βήμα είχε γράψει ότι θα αναλάβει ο Χάρης ο Τσιόκας ρε.Και μάλιστα και τα πράσινα παπαγαλάκια,μαζί με τα μπλέ τραγουδούσανε.
    Τελικά,μουλάρι ο Αστραχάν,για άλλη μια φορά,λέγανε μακακίες.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή