Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Δεν… ενθουσιάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ με την αλλαγή στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν… ενθουσιάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ με την αλλαγή στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τουναντίον.Όχι επειδή έχουν να προσάψουν κάτι στο νέο πρόεδρο Π. Θεοχάρη και το
νέο διευθύνοντα σύμβουλο Φ. Τσαλίδη. Άλλωστε, αποτελούν επιλογές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.Το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με στελέχη της αγοράς των εμπορευματικών μεταφορών που παρακολουθούν το διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εμφανίζεται δυσαρεστημένο για το γεγονός ότι επήλθε αλλαγή διοίκησης, λίγο πριν την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.
Μάλιστα, ορισμένοι θεωρούν ότι η νέα διοίκηση, υπό τις κατευθύνσεις του υπουργού Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, ίσως βάλει «εμπόδια» στη διαδικασία, στέλνοντας «αρνητικά μηνύματα» στους υποψήφιους επενδυτές.  
To ερώτημα είναι, εάν το υπουργείο Μεταφορών καταφέρει να αλλάξει κάποιους όρους της προκήρυξης, εάν και η ενημέρωση που υπάρχει από το Ταμείο είναι ότι ο διαγωνισμός προκηρύχτηκε με τους ίδιους όρους.  
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου