Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Το «παλεύει» η ΓΑΙΑΟΣΕ να μην δοθεί νέα παράταση για το Θριάσιο Ε/Κ

Αν και δέχεται εισηγήσεις για νέα παράταση των δεσμευτικών προσφορών για το Θριάσιο εμπορευματικό κέντρο, η ΓΑΙΑΟΣΕ κρίνει ότι δεν πρέπει να δοθεί νέα.
Ίσως δοθεί ολιγοήμερη, αλλά όχι
2μηνη ή 3μηνη, όπως επιθυμούν κάποιοι από τους υποψήφιους επενδυτές.

«Οι δεσμευτικές προσφορές δεν πρέπει να παραταθούν έως… τα τέλη του έτους. Το μήνυμα που θα σταλεί στην αγορά θα είναι αρνητικό.

Από την άλλη, δεν γίνεται ακόμα ένας διαγωνισμός για το Θριάσιο να εξελιχθεί σε φιάσκο», αναφέρει στέλεχος της αγοράς των εμπορευματικών μεταφορών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δεσμευτικές προσφορές είναι προγραμματισμένες να κατατεθούν στις 31 Μαΐου.

Το σχετικό φάκελο έχουν παραλάβει, μεταξύ άλλων, εταιρείες, όπως: Cosco, ΟΛΠ, Grivalia, AKTOR, METKA, DAMCO, ΠΑΕΓΑΕ, Goldair, Lamda, Quest, ACS, Χαλυβουργική, Ορ. Βεϊνόγλου, Κ+Ν, Εθνική Πανγκαία, Diakinisis, Sarmed, Alpha Bank, Foodlink και Medlog.  

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου