Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τελικά αποτελέσματα συνεδρίου ΓΣΕΕ


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο συνέδριο της ΓΣΕΕ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών έχουν ως εξής :

η ΠΑΣΚΕ είναι πρώτη δύναμη με 119 ψήφους και 15 μέλη στο ΔΣ, το ΠΑΜΕ ακολουθεί με 83 ψήφους και με 10 έδρες. Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ με 8 έδρες και 67 ψήφους, τέταρτο το ΜΕΤΑ με 7 έδρες και 53 ψήφους, πέμπτη η Νέα Δ.Α.Κ.Ε. (!!!)με 31 ψήφους 4 έδρες και τέλος το ΕΜΕΙΣ με 9 ψήφους και 1 έδρα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στο αν το ΠΑΜΕ θα αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα στην ΓΣΕΕ,εκεί δηλαδή που το κατέταξαν οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου