Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Σχετικά με το απεργιακό ταμείο (απεργίες εμπορικών).

Όπως είχε αποφασιστεί στις έκτακτες γενικές συνελεύσεις, οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις στα εμπορικά θα αποζημιωθούν απο το απεργιακό ταμείο του Σωματείου.
Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα 
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ συνάδελφο,επειδή δεν έχουν προσκομιστεί τα εξοφλητικά που φαίνεται η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις.

Δυστυχώς ορισμένοι ανεγκέφαλοι, ή ας το πούμε καλύτερα ορισμένοι εξυπνάκηδες,διακινούν μεταξύ των συναδέλφων φήμες για πληρωμή κάποιων ή μέρος ορισμένων.
Μάλιστα στο στέκι της έλξης έχει έρθει συγκεκριμένη καταγγελία για το θέμα.
Επικοινωνήσαμε με το Σωματείο και η απάντηση που λάβαμε είναι ότι τις επόμενες μέρες θα πιστωθούν τα χρήματα σε όσους έχουν προσκομίσει στους τοπικούς συνδικαλιστές τα εξοφλητικά τους. (αυτό της πληρωμής στις 27 Γενάρη).
Όσοι δεν το έχουν κάνει θα πληρωθούν μόλις προσκομίσουν τα εξοφλητικά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου