Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τα προσωπικά δεδομένα των μηχανοδηγών της Πάτρας στο διαδίκτυο...Τι άλλο θα δούμε απο την ΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών

Ξεπέρασε πλέον κάθε όριο ο Γιώργος Κλίτσας που εκπροσωπεί μέσω της ΑΣΚΕ το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών....Δεν θα βάλουμε στην ανάρτηση αυτή καμία φωτογραφία αν και πρόκειται μια κίνηση που θα ζήλευαν οι
καταδότες του 18 ου αιώνα αφού ο εκπρόσωπος  του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών στην έλξη δημοσίευσε τα προσωπικά δεδομένα  μηχανοδηγών της Πάτρας στο διαδίκτυο.Όλοι οι μηχανοδηγοί γνωρίζουμε τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Η βλακεία τελικά,συνοδεύει αυτό το συνάδελφο,απο γεννησιμιού του. 
Αν θέλει ο ίδιος ας γράψει την διεύθυνση κατοικίας του στο internet να του κάνουν επισκέψεις σπίτι του οι επιβάτες μετά απο κάποιο συμβάν.
Του συνιστούμε να κατεβάσει άμεσα τα προσωπικά δεδομένα συναδέλφων γιατί θα θερίσει θύελλες με την ηλιθιότητα που τον συνοδεύει.Και να ζητήσει κατόπιν και συγνώμη.
Μπορούσε απλά να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου για τα εκτός έδρας ΑΝ είχε φυσικά  την άδεια κάποιου συναδέλφου.(αφού η αγωγή έγινε απο τους συναδέλφους και όχι απο την ΠΕΠΕ.)
Αλλά τελικά η βλακεία - το ξαναλέμε- τον συνοδεύει απο γεννησιμιού.
Αυτά ας τα βλέπουν όσοι νομίζουν ότι έχουμε κάτι όταν λέμε ότι είναι γνωστός στο ΜΑΙ και ότι οι συνάδελφοι συνειδητά γύρισαν την πλάτη στην ΑΣΚΕ το Μάη του 2015 στο Κεντρικό μηχανοστάσιο.
Οι νεο-συνδικαλιστές του 2016(και δη κομμουνιστές) έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο προσωπικά στοιχεία απλών  εργαζομένων.
Ρε που πάμε...Ρεεεεε


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

υ.γ. Μόλις μας πληροφόρησαν ότι μόλις διάβασε το στέκι, έσβησε τις διευθύνσεις και άφησε τα ονοματεπώνυμα αφού επί 4 ώρες τα έβλεπαν όλοι....Επιτέλους ας σοβαρευτείτε εκεί στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών!!!

3 σχόλια:

  1. Πες τε στον βλάκα να κατεβάσει την ανάρτηση απο το facebook που φαίνονται ακόμα (7 το βράδυ) ξεκάθαρα ονόματα και διευθύνσεις 8 μηχανοδηγών.
    Άντε γιατί....βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ώρα που το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε στο τελευταίο ΔΣ στην Λάρισα να προσπαθήσει να ανατρέψει αυτήν την απόφαση με τρόπο που συζητήθηκε εκτενώς,ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ δημοσιεύει το σκεπτικό,σκεπτικό που ξέρουμε όλοι και που τον πυρήνα του ήδη έχει δημοσιεύσει τόσο το στέκι όσο και το blog της ΔΑΚΕ.
    Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας,ενώ εντελώς απαράδεκτη είναι η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων μηχανοδηγών στο διαδίκτυο.
    Αντί όμως να ζητήσει συγνώμη για αυτήν την δημοσιοποίηση,ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ (που είναι ωστόσο διαχρονικά εξαιρετικά ευαίσθητος για τα δικά του προσωπικά δεδομένα), υπονοεί ότι έχουμε κάτι να φοβηθούμε και δεν δημοσιοποιήσαμε ολόκληρη την απόφαση.
    Δεν σέβεται ούτε τους μηχανοδηγούς που πιθανότατα δεν ρωτήθηκαν ΠΟΤΕ για το αν επιθυμούν να δημοσιευτεί η απόφαση τους.
    Πριν μερικές μέρες,το ίδιο πρόσωπο πάντα, τους κατηγορούσε ότι έβαλαν πολλά στην αγωγή τους με αποτέλεσμα να την χάσουν.Χωρίς φυσικά να έχει διαβάσει την αγωγή.
    Πρόκειται περί συναδέλφου που λειτουργεί όχι μόνο προβοκατόρικα,αλλά πάντα αποσκοπεί να χτυπήσει την νέα ηγεσία της ΠΕΠΕ (όπως χαρακτηριστικά μας λέει) ανεξάρτητα απο το αν αυτό έχει συνέπειες για το σύνολο.
    Η αγωγή έγινε απο 13 συναδέλφους και καλύφθηκε κατόπιν αιτήματος τους απο το ΤΑΠΕΛ,με ομόφωνη απόφαση απο το προηγούμενο ΔΣ. (ψήφισε και ο Βελλής,εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ).Κανείς απο εμάς δεν είχε δει την αγωγή και όλοι θεωρήσαμε ότι επειδή οι συνάδελφοι είχαν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο,έπρεπε να σεβαστούμε την επιθυμία τους.
    Η ΠΕΠΕ δεν χρηματοδότησε την αγωγή.Το έκανε το ΤΑΠΕΛ τις διατάξεις του οποίου επικαλέστηκαν οι 13 συνάδελφοι απο την Πάτρα και αντίστοιχα οι μηχανοδηγοί απο την Δράμα.
    Ο συνάδελφος Κλίτσας θα κληθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης 29 Μαρτίου για να εξηγήσει και τι εννοούσε όταν έλεγε ότι το ηγετικό κατεστημένο της ΠΕΠΕ εκμεταλεύεται το ΤΑΠΕΛ όπως γουστάρει.
    Οι συνεδριάσεις καταγράφονται και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να μας εξηγήσει τι εννοεί, εκτός αν το έκανε "ακούσια" και ζητήσει δημόσια συγνώμη.
    Ελπίζω να μην λείψει.
    Συνδικαλιστική κριτική όσοι θέλουν και επιθυμούν ορισμένοι. Αν νομίζουν ότι λέγε,λέγε κάτι θα μείνει είναι βαθιά νυχτωμένοι,γιατί η αλήθεια είναι μια και δεν είναι υποκειμενική αλλά αντικειμενική.
    Λάσπη για διαχείριση χρημάτων δεν θα αφήσω ποτέ αναπάντητη.
    Την ώρα μάλιστα που εδώ και 7 μήνες έχουν γίνει σοβαρές περικοπές στην λειτουργία του Σωματείου.

    Γενιδούνιας Κώστας - Πρόεδρος ΠΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον τελευταίο καιρό συχνά γίνεται λόγος για τις αγωγές διανυκτερεύσεων των μηχανοδηγών.
    Ως εκπρόσωπος του μηχανοστασίου Δράμας αλλά και ως μηχανοδηγός θα παρακαλούσα θερμά τους αγαπητούς συναδέλφους ενόψει αναμονής της απόφασης του δικαστηρίου να σταματήσουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις (μόνον τιμητικό δεν είναι για τον κλάδο μας) με θέμα τις αγωγές των συναδέλφων. Ενοχληθήκαμε ιδιαίτερα που χρησιμοποιούμαστε ως αντικείμενο αντιπαράθεσης καθώς επίσης δεν επιθυμούμε την δημοσιοποίηση των ονομάτων μας αλλά και οποιουδήποτε προσωπικού στοιχείου μας αφορά ανεξάρτητα με την απόφαση του δικαστηρίου στην Δράμα.
    Για τυχόν λανθασμένες ενέργειες η επιλογές, όποιοι συνάδελφοι νομίζουν πως υπήρξαν, πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαν ειπωθεί στο Σ.Τ.Α. που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο (για το σοβαρότατο αυτό θέμα κανείς πλην από εμένα δεν αναφέρθηκε και αγνοήθηκε από όλους) ή να ειπωθούν και συζητηθούν στις ερχόμενες γενικές συνελεύσεις και όχι με γενικόλογα στα blog. Τα του οίκου μη εν δήμο
    Για την ιστορία
    Υπάρχει προ ετών ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για κάλυψη των εξόδων που θα προκύψουν σε περίπτωση δικαστικής διεκδίκησης των οφειλομένων από πλευράς μηχανοδηγών.
    Το Δ.Σ. ομόφωνα ανταποκρίθηκε στην παραπάνω απόφαση.
    Από πλευράς προέδρου της ΠΕΠΕ δεχθήκαμε απλόχερη βοήθεια , ψυχολογική στήριξη και την χωρίς δισταγμό ανταπόκρισή του στο κάλεσμα ως μάρτυρας υπεράσπισής μας.
    Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη με την παρουσία τους την ημέρα εκδίκασης τους
    Αντιπρόεδρο Συρόπουλο Σπύρο
    Έφορο Γκαντιτζικίδη Πασχάλη και
    Μέλος του σωματείου Αλτή Νίκο



    Υ.Γ. Τα προβλήματα του κλάδου είναι κοινά για όλους μας



    Δημήτριος Κυριακίδης
    Αντιπρόσωπος Δράμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή