Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Επίσημο blog της ΠΟΣ ή έμμισθος μηχανισμός προπαγάνδας των θέσεων των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ

2.500 Ευρώ τον χρόνο κοστίζει στους σιδηροδρομικούς το "επίσημο"blog της Ομοσπονδίας που χτες ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας. 2.500 Ευρώ το χρόνο για ένα blog που στα 4 χρόνια λειτουργίας έχει μόλις 224.000 επισκέψεις.Οι συνδρομές των σιδηροδρομικών δεν θα χρησιμοποιούνται για να
κάνει πολιτική η ΠΑΣΚ και η ΔΑΚΕ.
Δέκα χιλιάρικα απο συνδρομές σιδηροδρομικών για να κάνουν οι ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ παιχνιδάκια.
Και προσέξτε.Αυτά τα χρήματα δεν αφορούν πληρωμές του internet κτλπ,αλλά αμοιβές σε πρόσωπα.

Εμείς δημοσιεύουμε το κείμενο που ανέβασε το "επίσημο" blog της Ομοσπονδίας και περιγράφει με την οπτική γωνία-ΜΟΝΟ των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ τα όσα συνέβησαν χτες.
Ο επίσημος χώρος της  Ομοσπονδίας δεν αναφέρει ότι στην ενημέρωση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέμειναν ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ και της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ μαζί με μέλη των Προεδρείων,αλλά μέλη της +ΣυνΕξέλιξης και της ΑΣΚ γιατί έτσι συμφέρει της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.
Δεν αναφέρει ότι τα Σωματεία προσήλθαν με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων.
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.


Οι υπόλοιποι δεν ρωτήθηκαν ΠΟΤΕ απο την ΠΟΣ για το τι συνέβη αν και είναι οι Πρόεδροι των Σωματείων!!!

Διαβάζουμε στην "επίσημη" ενημέρωση της ΠΟΣ: 
Μετά την επιστολή της ΠΟΣ προς τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την προμήθεια τροχαίου υλικού, αντί μαζί με τα σωματεία της Εταιρείας να κληθεί και το Προεδρείο της ΠΟΣ  για να εξηγήσει τις θέσεις της Ομοσπονδίας για αυτά τα ζητήματα, κλήθηκαν μόνο τα Προεδρεία της ΠΕΠΕ και της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στην ερώτηση του Αντιπροέδρου της ΠΕΠΕ γιατί δεν κλήθηκε η ΠΟΣ η απάντηση που δόθηκε από τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Παν. Θεοχάρη ήταν ότι "δεν καλώ την Ομοσπονδία γιατί εκφράζει τις θέσεις των ιδιωτών" ! Και συνέχισε λέγοντας πως τα ίδια ζητήματα τέθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ. Μετά από αυτή την τοποθέτηση οι συνάδελφοι των Προεδρείων όλων των παρατάξεων αποχώρησαν από τη συνάντηση στην οποία παρέμειναν μόνο τα μέλη που ανήκουν στην Συν-εξέλιξη και την Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση.


Και το ξαναγράφουμε.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ απο σήμερα. 

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μας είναι πλήρως ΑΔΙΑΦΟΡΟ για το ποιος πέρνει τα χρήματα. Στόχος μας δεν είναι οι συνάδελφοι που λαμβάνουν την αμοιβή αλλά αυτοί που νομίζουν ότι θα παίζουν παιχνιδάκια με την "επίσημη" ενημέρωση των σιδηροδρομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου