Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί 113 νέες προσλήψεις.

Τα τραίνα επιστρέφουν στην Ειδομένη.
Κανονικά θα διεξάγεται πλέον η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής που διέρχεται από τα ελληνικά σύνορα στην περιοχή της Ειδομένης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε λιγότερο από μία εβδομάδα δεν θα υπάρχει
καμία απόκλιση όσον αφορά στις υποχρεώσεις της εταιρείας προς την COSCO που σχετίζονται με την εκτέλεση δρομολογίων για εμπορικούς σκοπούς.
Εκτιμάται πως το κόστος των ζημιών από το… άνοιξε-κλείσε στη γραμμή τις τελευταίες 70 ημέρες διαμορφώθηκε στα 2,5 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί τους πέντε άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί μέχρι την ιδιωτικοποίησή της. Ειδικότερα, προσβλέπει σε:
βελτίωση της εμπορευματικής λειτουργίας δημιουργία διαμεταφορικής εταιρείας
ανάπτυξη δικτύου δημιουργία σύγχρονου οργανογράμματος και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Προς την κατεύθυνση αυτή, δρομολογεί περίπου 113 νέες προσλήψεις με δαπάνες, που κατά τους επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καλυφθούν από αυτές που καταβάλλονται σήμερα για υπερωρίες.


Πηγή: altsantiri.gr

2 σχόλια:

  1. Ωραιο site διαβαζετε...εγκυρο-αμεροληπτο-δημοκρατικο!!!Ο καραγκιοζης που επιβιωσε απο τα κοτερα, εφαγε τα λεφτα της αρκουδας και μας το παιζει και ηθικολογος!!!Ειναι ΓΥΦΤΟΣ με τα ολα του...με η χωρις ΤΣΑΝΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε μα φυσικά, τι άλλο θα ακούγαμε!
      Είναι προφανές ότι είναι καλύτερο να αναδημοσιεύουμε μόνο απο όσους χλευάζαν τους σιδηροδρομικούς την τελευταία πενταετία.
      Τα συστημικά ΜΜΕ.Χαλαρά συνάδελφοι...

      Διαγραφή