Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Σπίρτζης: Δεν ιδιωτικοποιούνται οι αστικές συγκοινωνίες

Ποιος είπε ότι θα ιδιωτικοποιηθούν οι αστικές μεταφορές;» σχολίασε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.
Ο κ Σπίρτζης, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς,είπε:
 «Δεν υιοθετούν όλοι οι εργαζόμενοι τα επιχειρήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης» και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας πυρήνας στα μέσα μεταφοράς που προσπαθεί να κάνει κινητοποιήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες κομματικές σκοπιμότητες. Είναι δικαίωμα των εργαζομένων, ανεξάρτητα από αυτό που λέω, να απεργήσουν για οποιαδήποτε λόγο».

«Τι να πουλήσουμε από αυτές τις εταιρείες;» συνέχισε ο κ. Σπίρτζης. «Έχει ο ΟΑΣΑ περιουσιακό στοιχείο; Τι να πουλήσουμε; Τα χρέη που βρήκαμε; Τα δεκάδες εκατομμύρια χρέη; Τα χαλασμένα λεωφορεία που βρήκαμε»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου