Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Συνεχίζει τις επιθέσεις επί προσωπικού ο Π.Θανασιάς, στόχος τώρα ο Π.Γκαντιτζικίδης...

Συνεχίζει το καθημερινό του παραλήρημα ο συνάδελφος Θανασιάς, μέλος της ΔΑΚΕ Έλξης. Στην σημερινή του επιστολή (3η ή 4η κατά σειρά, έχουμε χάσει το μέτρημα) επιτίθεται με πραγματικά ποταπό ύφος στον Π.Γκαντιτζικίδη, που ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για τέτοιες συμπεριφορές.

Είναι ολοφάνερο ότι ο συνάδελφος Θανασιάς,έχει χάσει την ψυχραιμία του. Εμείς για άλλη μια φορά
θα δημοσιεύσουμε την επιστολή του,καθώς προσφέρει διασκέδαση στον σιδηροδρομικό κόσμο με το ύφος του.

Η επιστολή του έχει τον ειρωνικό τίτλο "Ο Πασχάλης έβαλε internet".
Γράφει ο Παύλος Θανασιάς: 
Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με την ανάρτηση του έμπειρου συνδικαλιστή Πασχάλη Γκαντιτζικίδη του ΣΥΡΙΖΑ έλξης.
Λοιπόν Πασχάλη μπραβο! Διαπιστώνω ότι έβαλες Ίντερνετ σπίτι! (Ή μήπως πήρες
smartphone;). Και μόλις το έβαλες, άνοιξες το διαδίκτυο κι εντοπίσεις ακαριαία τον διχασμό στην έλξη μέσω ενός μέιλ! 
Είδες τι σου είναι η εμπειρία; Προφανώς εδώ και τρία χρόνια τα αίσχη, η χολή και όλα τα αήθη και διχαστικά σχόλια - αναρτήσεις στο Στέκι ΔΕΝ τα είχες δει. Το καταλαβαίνω όμως, είναι προφανές...δεν είχες Ίντερνετ! Τώρα όμως που θα σερφάρεις στο διαδίκτυο, ανέτρεξε δυο τρία χρόνια πίσω να δεις πόσο “ενωτικά” τα έγραφε η παράταξη σου η συνεξέλιξη. Έτσι λοιπόν, περιμένω να γράψεις και για εκείνα μια επιστολή που θα εκφράζεις την διαφωνία σου υπερασπιζόμενος την ενότητα. Μέχρι όμως να πλοηγηθείς στον λαβύρινθο του Διαδικτύου, θα σου θυμίσω κάποια γραπτά σχόλια “ενότητας”...Όχι πολλά, ελάχιστα. Έτσι για “μεζέ”. Απόλαυσε μια μικρή συλλογή από το Στέκι σας:

●       Το ποσό ξετσίπωτα έχουν πουλήσει εργαζόμενους η ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ έλξης, μόνο λακέδες της διοίκηση και της εργοδοσίας θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτές τις πρακτικές...

●       Αν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε (ΑΝ)...

●       Όσον αφορά τα ψυχοχάρτια (αναφερόμενος στους βοηθούς) το στέκι έγραψε και δεν ξεγράφει, όσοι δεν υπέγραψαν τα ψυχοχάρτια, κόπηκαν.

●       35 μηχανοδηγοί πλήρωσαν μέχρι σήμερα την προδοτική στάση συνδικαλιστών. Ακούσαμε κάποιος νεόκοπους τότε να λένε πως θα δικαιωθούν, δικαιολογώντας την προδοτική ψήφο τους...ένας κλάδος ουραγός με ελάσσονες συνδικαλιστές στο τιμόνι.

●       Κομπλεξικοί, γεμάτοι εμπάθεια και προσωπικό μίσος, τα ελληνικά τους φαίνεται δεν είναι και τόσο καλά...

●       Πάρε και μια εικόνα από το μπλόγκ της ενότητας:


          
Έτσι σφυρηλάτησε η παράταξη σου την “ενότητα”. Είδες ήθος Πασχάλη;...Ήταν ένα ελάχιστο δείγμα από σχόλια “ενότητας”.
Σοβαρά τώρα, δυστυχώς, Πασχάλη καλλιεργήσατε τον διχασμό, εκτρέφατε το μίσος...Κάθε μέρα!
Και τώρα που πήρες μια μικρή γεύση, πάμε στην ΟΥΣΙΑ. Αφού λοιπόν είσαι ένας έμπειρος συνδικαλιστής θα ήθελα την γνώμη σου σε κάποια ζητήματα.
Ποια είναι η άποψη σου για την ΣΣΕ; Νομιμοποιεί το ενιαίο μισθολόγιο;
Για ποιο λόγο δεν παίρνουμε το επίδομα ευθύνης, την ώρα που (σύμφωνα με τον πρόεδρο μας) οι οδηγοί του ΟΑΣΑ το πληρώνονται;
Γιατί δεν έγιναν οι 74 προσλήψεις που η παράταξη σου πανηγύριζε το Δεκέμβριο στο ΣΤΑ;
Ειλικρινά θα ήθελα τις απαντήσεις σου.

Αν τώρα δυσκολεύεσαι με το Ίντερνετ, έχω να σου δώσω όλες τις “ενωτικές” αναρτήσεις (περίπου 250 σελίδες) σε τυπωμένη μορφή!

Παύλος Θανασιάς

ΥΓ:  Δημοσιεύω εδώ το σχόλιο μου, καθώς, το “Στέκι” έχει γίνει πια το σιδηροδρομικό ανάλογο της σατιρικής ιστοσελίδας “Το Κουλούρι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου