Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση απο Αναγέννηση και ένα δικό μας σχόλιο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση απο την "Αναγέννηση" - Σημειώνουμε ότι η ανακοίνωση είναι ανυπόγραφη ενώ στην επικοινωνία μας με τον συνάδελφο Δρίτσα μας είπε ότι ο αποστολέας-άγνωστος σε εμάς- δεν ανήκει στην δύναμη της. Διαβάζουμε : 
Η Αναγέννηση ομόφωνα αποφάσισε την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή του συναδέλφου  Δρίτσα Νικολάου  από μέλος της  παράταξης μετά τις πρόσφατες  απαράδεκτες ενέργειες του στο τελευταίο  ΔΣ της ΠΕΠΕ. Ενέργειες  εναντίον των μηχανοδηγών αλλά και   μελών της Αναγέννησης .
Ο συνάδελφος  Δρίτσας  ξεκάθαρα αποφάσισε και λειτούργησε εν κρυπτό από την Αναγέννηση .
Λειτούργησε αυτοβούλως και  μόνο για το κομματικό συμφέρον υπέρ  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ καθώς εδώ και καιρό είναι αποσπασμένος στο υπουργικό γραφείο του κυρίου Μαυραγάνη και δεν εργάζεται ως βοηθός μηχανοδηγού.
Δεν σεβάστηκε  όμως τους  μηχανοδηγούς  που εργάζονται καθημερινώς στα τρένα και που τον τίμησαν με την ψήφο  τους στις εκλογές της ΠΕΠΕ.
Δεν σεβάστηκε την παράταξη του και τους ιδρυτές της που χωρίς ο ίδιος να είναι επικεφαλής της τον έφεραν σε εκλόγιμη θέση.
Για αυτό απαιτούμε την άμεση παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΕΠΕ και την επιστροφή της έδρας στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καθώς η έδρα ανήκει στη παράταξη αφού  η παράταξη  είναι αυτή  που έδωσε τον αγώνα στις εκλογές.
Σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάμε για κλοπή της έδρας και παράδοση της στο κυβερνητικό και εργοδοτικό στρατόπεδο που έχει αποφασίσει ο συνάδελφος  ΔΡΙΤΣΑΣ πλέον να εκπροσωπεί .

Αναγέννηση

Δικό μας σχόλιο

Όπως πάντα στο στέκι σχολιάζουμε τις ανακοινώσεις των παρατάξεων.
Στην -φερόμενη ως - ανακοίνωση της Αναγέννησης, καθώς αυτή είναι ανυπόγραφη και άρα είναι αμφιλεγόμενο αν όντως έχει συνταχθεί απο μέλη της,-ποιοι είναι τελικά άραγε αυτοί που διαγράφουν τον συνάδελφο Δρίτσα - καυτηριάζεται ιδιαίτερα η απόσπαση του συναδέλφου Δρίτσα στον Υφυπουργό Μεταφορών.
Μέχρι χτες όμως, η Νέα Έλξη, τόνιζε πως αυτή ακριβώς η απόσπαση λειτουργεί προσθετικά και υπέρ του κλάδου των μηχανοδηγών. Και αυτά λεγόντουσαν απο τον συνάδελφο Τουρλή και σε συνελεύσεις παρουσία πολλών μηχανοδηγών.Τι άλλαξε σήμερα ; 
Απο και ως που οι συντάκτες της ανακοίνωσης συμπεραίνουν ότι η ψήφος του συναδέλφου  Δρίτσα για την οικονομική κάλυψη των αγωγών για τις προαγωγές είναι ενάντια στα συμφέροντα των μηχανοδηγών; 
Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι μηχανοδηγοί που κρυμμένοι πίσω απο ανυπόγραφες ανακοινώσεις, κρίνουν ως ανάξιους συναδέλφους μας; 
Μήπως τελικά είναι  αυτοί που περίμεναν πολιτικές παρεμβάσεις για να προαχθούν και τώρα που αυτές δεν έγιναν, βγήκαν στο σεργιάνι και λένε τον πόνο τους ; 

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να ενημερωθούμε για το ποιοι τελικά υπογράφουν το -φερόμενο -κείμενο της ανακοίνωσης της Αναγέννησης.

Σημειώνουμε ότι ο αποστολές - geogre tsako- δεν είναι μηχανοδηγός, ενώ ο λογαριασμός αποστολής της ανακοίνωσης, θυμίζει διαδικτυακό troll.
Ωστόσο, η ανάρτηση της απο το blog της ΔΑΚΕ, μας υποχρεώνει να την αναρτήσουμε για την ενημέρωση των συναδέλφων.


 Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Αφιερωμένο στον πραγματικό συντάκτη που αποκαλύφθηκε μέσω του αποστολέα.
    https://youtu.be/Qx8tbyEGuww

    ΑπάντησηΔιαγραφή