Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Μεσονύχτια εγκύκλιος απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα μέτρησης της χιλιομετρικής αποζημίωσης

Μετά την σοβαρή αναστάτωση που έχει προκαλέσει στο προσωπικό έλξης,σε μια ακατάλληλη εντελώς χρονική στιγμή, η ενέργεια της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να δώσει εντολή για την 
περικοπή δεδουλευμένων την προσεχή Παρασκευή (χιλιόμετρα Δ- μετακινήσεις)προκειμένου όπως ισχυρίστηκαν οι διοικούντες να γίνει έλεγχος.. ΜΟΝΟ στην ΔΙΚΑΜ,αλλά και τις παρερμηνείες που δημιούργησαν οι 2 εγκύκλιοι για το θέμα των ελιγμών, χτες αργά το βράδυ η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έστειλε σε όλα τα μηχανοστάσια εγκύκλιο που επαναφέρει για τον τρόπο υπολογισμού και καταχώρησης της αποζημίωσης την εγκύκλιο του Ιουνίου του 2014.

Λόγω της ώρας που στάλθηκε το γράμμα που υπογράφουν οι κκ. Λύτρας, Ανάγνος και Τσαλίδης, δεν έχουμε πληροφορίες για το αν δόθηκε η εντολή και στο λογιστήριο για να επαναφέρει την πληρωμή των δεδουλευμένων.
Η νέα εγκύκλιος θα συζητηθεί την Δευτέρα στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας,όπου και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις μας, με πρωταρχικό θέμα συζήτησης την ασφάλεια κυκλοφορίας των τρένων.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Ορισμένοι δεν είχαν καταλάβει τι σημαίνει να τα βάζεις με αυτούς που δεν δέχονται εκβιασμούς.
    Στις 12 το βράδυ,η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κλεισμένη και απομονωμένη πλέον στον 6ο όροφο της Καρόλου,έστειλε το έγγραφο,παραδεχόμενη την ήττα της.
    Αν θα είναι άνευ όρων θα φανεί μετά την συνεδρίαση της Δευτέρας.Όπως έγραψε άλλο σιδηροδρομικό blog πνέει τα λήσθια,όσο και αν ψάχνει συμμαχίες σε εκτροχιασμένους και αποδεκατισμένους απόγονους του χτες.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    Υ.Γ.Ο σπαθόλουρος απο τα μανιάτικα,πήρε ροζ υπόθετο χτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή