Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τα συστήματα που δεν λειτουργούν ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ στον Αnt1

9 σχόλια:

  1. Τα τελευταία 2 χρόνια άλλαξε η εικόνα του Σωματείου των μηχανοδηγών στην κοινή γνώμη.Αυτό δεν οφείλετε στην φυσική έκφραση της φωνής τους,αλλά στην προσπάθεια που κάνουν όλοι οι μηχανοδηγοί.Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια,ακούστηκαν απο την πρώτη στιγμή,οι απόψεις των μηχανοδηγών μετά απο ατυχήματα και αποκαλύφθηκε η πραγματική κατάσταση στην υποδομή και οι συνθήκες που όλοι εργαζόμαστε εδώ και δεκαετίες,αποκαλύφθηκε στην κοινή γνώμη ο ρόλος μας στην παραγωγική διαδικασία.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηχανοδηγοι δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τραινο.Παραδειγμα ο προεδρος σας Διοικηση Επιχειρήσεων αμεση σχεση με την Τεχνολογια.Αυτος που γραφει με ονομα και επωνυμο. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΗ

      Διαγραφή
    2. Jo, και Διοίκηση Επιχειρήσεων να μην είχε τελειώσει, πάλι θα διοριζοταν. Αρκουσε κάποιος να γνώριζε τους τότε υπουργους του ΠΑΣΟΚ, τον υπουργό συντοπίτη του Κατμαν και την "αδερφή" της ΝΔ.
      Όμως εγώ κατά βάθος τον παραδέχομαι γιατί καταφέρνει να κάνει το άσπρο μαύρο. Είναι αξιος για πολιτικος.


      Ανωνυμος Κουραμπιές

      Διαγραφή
    3. Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ που απεκατάστησες την αλήθεια,πολλοί θεωρούσαν ότι έχω πτυχίο ιχθυολόγου,Διοίκηση Οικονομίας έχω τελειώσει,το ξέρω είμαι φτωχός τω πνεύματι.
      Είμαι δε βέβαιος -όπως και όλοι οι συνάδελφοι- πως ο τελευταίος πραγματικός μηχανοδηγός ήσουν εσύ.
      Γενιδούνιας Κώστας

      Διαγραφή
    4. Εγω φιλε είμαι Μηχανικος Εμπορικου Ναυτικου με 4 χρονια στα τανκερ του Λατση.Και τις μηχανες που υποτίθεται ότι μηχανοδηγεις τις ξερω καλυτερα από την παλαμη μου.Μπορεις να ρωτήσεις να μαθεις τον Top τεχνιτη που εχει το Μηχανοστασιο, Μανωλας λεγεται.

      Διαγραφή
    5. Θυμάται κανείς να μας πεί,πότε ο Καραναστάσης είχε βγεί τελευταία φορά στην ανοικτή γραμμή,και τις φορέε που ήταν γύρω γύρω απο την πλακα,αν ποτέ ήτανε καλα?

      Διαγραφή
    6. Εσύ φίλε Γιάννη απο την ημέρα που ήρθαμε στο ΜΑΙ (2007) δεν πέρασες ποτέ τον σημαφόρο του ΡΟΥΦ.Αν τις ξέρεις τις μηχανές καλύτερα απο την παλάμη σου,καλά κάνεις,εγώ δεν σε είδα ποτέ όμως πάνω σε μια απο αυτές στην ανοικτή γραμμή.Θεωρία μόνο και λόγια πολλά στο προάυλιο. Μην με προκαλείς λοιπόν, γιατί η υπομονή δεν σημαίνει και αδυναμία.
      Γενιδούνιας Κώστας

      Διαγραφή
    7. Δεν περασα τον σημαφορο γιατι ετσι αποφασισε ο Τσιρογλου,με χρησιμοποιησε εκει οπου νομιζε.Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδείς μηχανοδηγο Συντονιστη,σε προκαλω λοιπον λεγοντας ποσο ασχετοι ειστε με το αντικειμενο,και παρε ένα επισκευολογιο να δεις τι γραφετε να γελασεις.

      Διαγραφή
  2. Μηχανοδηγοι δεν υπαρχουν ποια ,τους πατησε το τρενο.Παρτε για παράδειγμα τον προεδρο σας Διοικηση Επιχειρισεων,αμεση σχεση μα την Τεχνολογια.Ενας που γραφει παντα με ονομα και επωνυμο. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή