Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Κάλεσμα της ΠΟΣ για κοινή σύσκεψη με τα Σωματεία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Συνάδελφοι,
Σας καλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 στις 10.00’ στα γραφεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6, 4ος όροφος), προκειμένου να συζητήσουμε για την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στα
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στο Σιδηρόδρομο, με δεδομένη την οριστική πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το αμέσως επόμενο διάστημα, το άνοιγμα προσφορών για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ το Νοέμβριο που θα επηρεάσει και τα άλλα μέσα σταθερής τροχιάς, καθώς και τα δεδομένα που δημιουργούνται από την είσοδό μας στο Ταμείο Αξιοποίησης ΕΔΗΣ.

Θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή σας καθώς όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν εξελίξεις προς την κατεύθυνση των ιδιωτικοποιήσεων ακολουθώντας το δρόμο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

    Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

   ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                             ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου