Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση απο ΡΙ.Κ.ΣΙ

ΓΙΑΤΙ κ. ΠΕΤΡΑΚΗ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ;
Σε πρόδηλη κατάσταση αμηχανίας, ο Διευθ. Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Πετράκης θεώρησε δόκιμο να επικοινωνήσει
με το αυριανικό και προβοκατόρικο blog «στέκι της έλξης», του ΣΥΡΙΖΑ/ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ, αντί να απευθυνθεί ως έχει δικαίωμα φυσικά, στο σύνολο των εργαζομένων που αγωνιούν για τις εξελίξεις στον Οργανισμό που εργάζονται.

Άρκεσε μία «πληροφορία» του εν λόγω blog, μία απλή ανώνυμη «πληροφορία» για να κινητοποιηθεί ο κ. Σύμβουλος που σιωπά τόσες ημέρες, μπροστά σε τόσες και σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν με ευθύνη του στον Οργανισμό. Η «πληροφορία» που ανήρτησε το blog είναι ότι, ο κ. Σύμβουλος παρέστη ως μάρτυρας σε δίκη εκδιωχθέντος από αυτόν στελέχους!

Θέλησε λοιπόν ο κ. Σύμβουλος να διαψεύσει την «πληροφορία» και να δηλώσει ότι παρέστη «ως νόμιμος εκπρόσωπος του ΟΣΕ και αφορούσε στην παροχή τυχόν διευκρινίσεων, που δεν χρειάστηκε να ζητηθούν από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου.»

Πάντως, πρώτη φορά Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού παρίσταται σε δικαστήριο, τουλάχιστον σε καιρό νομιμότητας …

Φυσικά ο κ. Σύμβουλος βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συντρόφους του στο blog αλλά και όσους το παρακολουθούν για οποιοδήποτε λόγο και για άλλα θέματα που τον αφορούν. Το ζήτημα πάντως που δεν φαίνεται να τον απασχολεί είναι τούτο:

Πότε θα ενημερωθούν οι σιδηροδρομικοί για τις αποφάσεις του 
που δημιουργούν ανησυχία και ανασφάλεια

                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                ΡΙ.Κ.ΣΙ

1 σχόλιο:

  1. Το να κατηγορεί η ΡΙ.Κ.ΣΙ το στέκι της έλξης,αποτελεί τιμή για εμάς.
    ΟΛΕΣ οι ανακοινώσεις της παράταξης αυτής δημοσιεύονται σε αυτόν εδώ τον χώρο. Προφανώς ο επικεφαλής της κ αποτυχημένος συνδικαλιστής συνάδελφος Τερζόγλου, θέλει διαφήμιση και μας προκαλεί.
    Δεν θα του κάνουμε την χάρη αφού φαίνεται πλέον ότι έχει χάσει όχι μόνο την λογική αλλά και την πολιτική του σκέψη.
    Έφτασε στο σημείο η ΡΙ.Κ.ΣΙ να θεωρεί πως η ενημέρωση των σιδηροδρομικών γίνεται απο ανακοινώσεις της Διοίκησης και όχι απο τις επίσημες συναντήσεις της Διοίκησης του ΟΣΕ με την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
    Εκτός αν ο συνάδελφος Τερζόγλου,επειδή πλέον δεν κατέχει συνδικαλιστικό αξίωμα και δεν συμμετέχει σε καμία συνάντηση, θεωρεί ότι οι σιδηροδρομικοί δεν ενημερώνονται επειδή ο ίδιος δεν συμμετέχει στις συναντήσεις της ΠΟΣ!
    Είναι πραγματικά πρωτοφανή πράγματα αυτά και καταδεικνύουν τους πραγματικούς λόγους που η ΡΙ.Κ.ΣΙ δεν κατάφερε να αποτελέσει ποτέ ουσιαστική πρόταση στα συνδικαλιστικά δρώμενα.
    Ο σιδηροδρομικός κόσμος συνάδελφοι της ΡΙ.Κ.ΣΙ γνωρίζει.
    Και εμάς στο στέκι της έλξης αλλά και εσάς.
    Και η κρίση του για την παράταξη σας,εκδηλώθηκε πρόσφατα,όταν και δεν καταφέρατε να έχετε πουθενά συνδικαλιστική παρουσία.
    Σύντροφε Τερζόγλου,ψάξε αλλού για διαφήμιση...

    Η διαχειριστική ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή