Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΕΠ: Πότε θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2017 (ΟΣΕ)


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, των 3.490 αιτήσεων της Προκήρυξης 3Κ/2017 (ΦΕΚ 11/3-3-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση
με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).


Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ή το αργότερο εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού και να αναρτηθούν οι σχετικοί πίνακες.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσεις η διαδικασία των ενστάσεων και θα ακολουθήσει ο τελικός έλεγχος και η ανάρτηση των οριστικών πινάκων των επιτυχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου