Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Μόνο η γραβάτα έμεινε,Αλέξη......


Το στέκι της έλξης καλεί τον Πρωθυπουργό  μετά την υπογραφή της τελικής συμφωνίας μεταβίβασης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato, να φορέσει και  γραβάτα.Μιας και απο το
"αγωνιστείτε για να προλάβουμε και  να μην πουλήσουμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ"φτάσαμε στο "έχουμε καλέσει και τον Ιταλό Πρωθυπουργό για να προωθηθούν οι ...επενδύσεις!".

Γιατί εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το έγκλημα που έγινε σε βάρος του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
Και δεν χρωστάμε και σε κανένα.

Κανείς δεν ξεχνά τις βαριές ευθύνες όσων οδήγησαν τα πράγματα εδώ (ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία).

Με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Ελλάδα είναι πλέον η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς Δημόσια Σιδηροδρομική εταιρεία εκμετάλλευσης.
Το πρώτο ιδιωτικό μονοπώλιο στην Ευρώπη είναι  πλέον γεγονός, στην Ελλάδα απο σήμερα.

Αυτό αξίζει μια γραβάτα και να είναι και απο τον Κλοντ,τον νεοφιλελέ ταλιμπάν που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι με τόση ευκολία ...οι Έλληνες δέχτηκαν να είναι η μοναδική χώρα που ξεπέρασε ακόμα και την Βρετανία στο θέμα της απελευθέρωσης των σιδηροδρομικών μεταφορών.
Ευρωπαική Ένωση που θυμίζουμε ότι ξέχασε τις δήθεν Κρατικές ενισχύσεις όταν είδε ότι υπάρχει αγοραστής για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ !
Μέχρι τότε ζητούσε το...κλείσιμο της!
Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που ονειρευόμαστε,ούτε η Ελλάδα που θέλουμε.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου