Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Με μάρτυρα τον πρώην Διευθυντή ΔΙΚΑΜ (και πάλι) συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ στα δικαστήρια για τις...προαγωγές!


Έχοντας ως μάρτυρα τον πρώην Διευθυντή της ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινά δικάστηκε σήμερα προσφυγή για τις προαγωγές  απο τον συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ στην έλξη και
Αντιπροέδρου της ΠΕΠΕ, συνάδέλφο Συρόπουλου.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει το στέκι της έλξης που μόλις μερικές εβδομάδες πριν έγραψε για άλλο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ στην έλξη που επίσης έφερε στο δικαστήριο μάρτυρα τον κ. Ρετσινά και τότε κάποιοι προσπάθησαν να πείσουν ότι ο πρώην Διευθυντής της ΔΙΚΑΜ απλά πέρναγε απο την Ευελπίδων.
Θα επαναλάβουμε ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθένα να παρίσταται  ως μάρτυρας στα δικαστήρια , όπως είναι επίσης δημοκρατικό δικαίωμα αυτού που προσφεύγει να καλεί όποιον επιθυμεί.
Η κριτική μας είναι συνδικαλιστική και πολιτική.
Αποδείχτηκε και σήμερα αγαστή σχέση μεταξύ των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ στην έλξη και πρώην Διευθυντικών στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Θυμίζουμε ότι την περίοδο που ο συνάδελφος Συρόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας στο Σωματείο και ο κ. Ρετσινάς Διευθυντής στην ΔΙΚΑΜ, οι μηχανοδηγοί οι οποίοι αντιδρούσαν οδηγούνταν στα πειθαρχικά, τίθονταν εκτός υπηρεσίας τηλεφωνικά ή τιμωρούνταν με προφορικές εντολές.
Σήμερα όλοι οι μηχανοδηγοί καταλαβαίνουν αυτά που το στέκι της έλξης κατήγγειλε την περίοδο εκείνη.
Ωστόσο μνημειώδης είναι η αλλαζονεία των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ.....

Κανείς δεν ξεχνά σύντροφοι ,τίποτα δεν ξεχνιέται!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου