Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

H ΠΟΣ χαιρετίζει την χτεσινή απεργία των συναδέλφων στο Μετρό

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συμπαραστέκεται στον αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ (ΣΕΛΜΑ) χαιρετίζοντας τη σημερινή 24ωρη απεργία. 
Ως Σιδηροδρομικοί είμαστε οι πρώτοι που ενταχθήκαμε στο ΤΑΙΠΕΔ και είμαστε οι πρώτοι που βιώσαμε την
«ιδιωτικοποίηση» καθώς πρόσφατα (14/9/2017) έπεσαν «οι τίτλοι τέλους» της δημόσιας ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού εξαγοράστηκε από την Ιταλική F.S. και σύντομα (3/11/2017) αγωνιούμε για το τι θα γίνει με τις δεσμευτικές προσφορές που θα κατατεθούν για την ΕΕΣΣΤΥ.
Για μας η  εκποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων είναι «εθνικό έγκλημα» και υπονομεύει το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.
Οι αστικές συγκοινωνίες πρέπει να παραμείνουν στο ελληνικό δημόσιο  και στην υπηρεσία του Έλληνα Πολίτη. Δεν συναινούμε σε καμία περίπτωση με την ένταξη στο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που αντιστέκονται στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας που στοχεύει η Κυβέρνηση.
Όλοι μαζί, παραμένοντας ενωμένοι,  θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μην συνεχιστεί η υποβάθμιση των υποδομών των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου