Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Με την Rail Cargo Goldair ανοίγει επίσημα η Σιδηροδρομική Αγορά της Ελλάδας

Ανοίγει και επίσημα σήμερα η Σιδηροδρομική Αγορά της Ελλάδας σε νέους παίκτες. Μετά την πρόσφατη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πέρασε στον Ιταλικό Όμιλο Ferrovie Dello Stato Italiane, έχουμε την
Rail Cargo Goldair, υπογράφει με τον ΟΣΕ για την πρόσβαση και χρήση στη σιδηροδρομική υποδομή εμπορευματικών τρένων.

Να σημειώσουμε πως στο σχήμα της RCG συμμετέχουν και οι Αυστριακοί Σιδηρόδρομοι δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στην συγκεκριμένη συμφωνία. Οι υπογραφές έχουν προγραμματιστεί να "πέσουν" σήμερα το απόγευμα σε πανηγυρικό κλίμα στα γραφεία του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, η Rail Cargo Goldair έχει ήδη εξασφαλίσει 3 ηλεκτρομηχανές ενώ μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά το που θα βρει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) μηχανοδηγούς καθώς είναι πλέον γνωστό ότι μόνο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαθέτει πιστοποιημένους οδηγούς. Το πλέον πιθανό σενάριο είναι να έχει αποσπάσει κάποιους οδηγούς από την πρώην κρατική εταιρεία προκειμένου να μπορεί να διεξάγει τα πρώτα της δρομολόγια.

www.ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου