Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

5 εκκατομύρια (+βάλε) επισκέψεις , 5 χιλιάδες καθημερινά,χίλιοι και πλέον αναγνώστες σε κάθε ανάρτηση!

Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί το στέκι της έλξης, το blog των μηχανοδηγών, δέχεται καθημερινά επιθέσεις απο το συνδικαλιστικό κατεστημένο στον σιδηρόδρομο, θα πρέπει να ανατρέξει απλά
στην επισκεψιμότητα του χώρου μας,που χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται καθημερινά!

Ενοχλούμε καθώς ΕΔΩ κάποιος διαβάζει τα πάντα και ενημερώνεται ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ και κυρίως με ΕΠΩΝΥΜΗ άποψη.
Ενδεικτικό είναι ότι χτες, Πέμπτη όπου είχαμε μόνο 1 ανάρτηση (και χωρίς να την κοινοποιήσουμε μάλιστα μέσω των social media) είχαμε 3400 μοναδικές επισκέψεις,όπως βλέπει κάποιος στην εικόνα  στην επικεφαλίδα της ανάρτησης!
Είναι ενδεικτικό ότι ο φετινός Δεκέμβρης είχε μέχρι στιγμής 112.000 μοναδικές επισκέψεις,όταν πέρυσι τον ίδιο μήνα είχαμε 84.000 επισκέψεις (αύξηση επισκεψιμότητας,+30%) ενώ τον Μάιο του 2017 καταγράψαμε - νέο ιστορικό-ρεκόρ επισκέψεων με 170 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις! Kαι όλα αυτά έχοντας τις λιγότερες αναρτήσεις σε μηνιαία βάση απο όλα τα σιδηροδρομικά blog
Τα στοιχεία δείχνουν ότι η επισκεψιμότητα στο blog των μηχανοδηγών για το έτος 2017 αυξήθηκε μεσοσταθμικά πάνω απο  30%, αφού απο τις 1.030.000 μοναδικές επισκέψεις το 2016,φτάσαμε και θα ξεπεράσουμε τις 1.342.000 μοναδικές επισκέψεις το 2017 και όλα αυτά με 200 αναρτήσεις λιγότερες για το τρέχον έτος (1476 αναρτήσεις για το 2017 έναντι 1699 το 2016)!
Δείτε τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις τον φετινό Δεκέμβριο  με την πρώτη να ξεπερνά τα 2000 μοναδικά πατήματα,σύμφωνα με τους μετρητές της google,ενώ στο σύνολο τους όλες έχουν πάνω απο 1000 μοναδικά πατήματα!
Ενδεικτικό της δυναμικής στο αναγνωστικό κοινό στον σιδηροδρομικό χώρο είναι ότι μόλις 1 ώρα μετά την ανάρτηση μας για τον νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων -και παρά το προχωρημένο της ώρας,αυτή έχει ξεπέρασε τα  400 μοναδικά χτυπήματα! Δείτε το >


Θυμίζουμε ότι το στέκι της έλξης,"το δουλεύει" και το ενημερώνει μια ομάδα συναδέλφων που παράλληλα εργάζεται σε καθημερινή βάση στα τρένα.
Αποτελεί το μεράκι μας, τον κρίκο που μας συνδέει καθημερινά με όλη την Ελλάδα (σιδηροδρομική και μη),το μέσο με το οποίο ενημερώνουμε τους σιδηροδρομικούς,αλλά και δημοσιεύουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις τους (ακόμα και αν αυτές....μας βρίζουν!).
Θέλουμε για άλλη μια φορά,να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά.
Όλους τους συνεργάτες μας διαχρονικά,τους αφανείς ήρωες της υπόθεσης "στέκι της έλξης".
Ευχαριστούμε φυσικά και όσους μας διαφημίζουν καθημερινά,όταν μας επιτίθενται με χυδαίο τρόπο ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες (ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών - ΡΙΚΣΙ - Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΕ). Η απάντηση μας σε όλους αυτούς θα είναι η ...ανάρτηση των ανακοινώσεων τους.
 Δημοκρατικά γιατί εδώ σεβόμαστε όλες τις απόψεις,ακόμα και αυτές που δεν έχουν τίποτα να πουν και απλά... βρίζουν.
Το στέκι της έλξης θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την ενημερωτική του παρέμβαση.
Ακόμα πιο παρεμβατικά θα στριμώχνει το συνδικαλιστικό κατεστημένο.
Ακόμα πιο γρήγορά θα ενημερώνει τους σιδηροδρομικούς για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.
Όπως έχουμε γράψει,ενοχλούμε και μας αρέσει!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ενώ τις επόμενες μέρες θα κάνουμε την ανασκόπηση της χρονιάς με τον δικό μας "ιδιαίτερο¨ τρόπο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου