Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Οι Ιταλοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταθέτουν δεσμευτική προσφορά για την ΕΕΣΣΤΥ


Δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ καταθέτουν οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο όμιλος της FSI, σύμφωνα με σχετική, σημερινή, εξαγγελία του διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππου Τσαλίδη

Ο κ. Τσαλίδης σημείωσε ότι η δεσμευτική πρόταση θα κατατεθεί, είτε από την FSI, είτε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο ιταλικός όμιλος θα μπορεί να επισκευάζει, με ιδία μέσα, τις μηχανές και τα βαγόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δεσμευτικές προσφορές για την ΕΕΣΣΤΥ παρατάθηκαν για τις 14/2/18.

Το 2016, η ΕΕΣΣΤΥ πέτυχε βελτίωση οικονομικού αποτελέσματος. Κατά την τέταρτη εταιρική χρήση της εταιρείας και συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, η βελτίωση που παρουσιάστηκε οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στη μικρή αύξηση του κύκλου εργασιών (0,77%) και στην παράλληλη, αλλά μεγαλύτερη ποσοστιαία, μείωση των εξόδων (-3,23%).

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε, επίσης, η συμβιβαστική επίλυση διαφορών μεταξύ της ΕΕΣΣΤΥ και του ΟΣΕ, σχετικά με οικονομικές διαφορές που υπήρχαν για την χρήση 2016, αλλά και για προγενέστερα έτη, κατόπιν των ενεργειών της νέας διοίκησης.

Ο κύκλος εργασιών έφτασε τα 24,25 εκατ. ευρώ και οι ζημιές μετά από φόρους τα 5,2 εκατ., έναντι ζημιών 12,6 εκατ. το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου