Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Σχεδόν έτοιμη για χρήση η νέα σήραγγα Καλιδρόμου (video)

Έτοιμες είναι όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι οι δίδυμες σήραγγες του Καλλιδρόμου, αν και τον πρώτο καιρό η κυκλοφορία θα διεξάγεται με ντιζελομηχανή.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πριν δύο μήνες το τεστ από το καταγραφικό που «σκανάρισε» τη διπλή γραμμή Τιθορέα – Λιανοκλάδι, διαπίστωνε ατέλειες που είχαν να κάνουν όχι μόνο με την ηλεκτροκίνηση, αλλά και με μικρές αστοχίες της επιδομής.


Το τελευταίο τεστ που έγινε το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου διαπίστωνε ότι οι συγκεκριμένες ατέλειες έχουν διορθωθεί και ότι ο σιδηρόδρομος είναι έτοιμος να παραδοθεί άμεσα για εμπορική χρήση με κάποιες επιπλέον προσθήκες.
Το τελευταίο κομμάτι που πρέπει να επιλυθεί είναι η ενδοεπικοινωνία εντός των μεγαλύτερων σηράγγων των Βαλκανίων, στο όρος Καλλίδρομο. Με εσωτερικό δίκτυο που χρησιμοποιεί ήδη ο ΟΣΕ αυτό αναμένεται να είναι έτοιμο άμεσα, ωστόσο πριν δοθεί σε κυκλοφορία θα πρέπει να οριστεί η γενική άσκηση ετοιμότητας με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής και των λοιπών αρχών ασφαλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου