Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο Γ.Αντωνιαδης υποκατέστησε την ανύπαρκτη κ θλιβερή πλειοψηφία της ΠΟΣ

Μεγάλος είναι ο αντίκτυπος από το χτεσινό άρθρο του Προέδρου της ΕΕΣΣΤΥ για το θέμα της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης της. Το άρθρο κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο σήμερα ενώ οι σιδηροδρομικοί κ ιδιαίτερα οι συνάδελφοι στην ΕΕΣΣΤΥ οφείλουν να βγάλουν
τα συμπεράσματα τους.
Τα όσα έγραψε ο συνάδελφος Αντωνιαδης για την ΕΕΣΣΤΥ,θα έπρεπε να τα είχε τονίσει η θλιβερή πλειοψηφία της ανύπαρκτης ΠΟΣ.
Αλλά πως θα γίνει αυτό , όταν ο «αμόρφωτος» Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ όσοι στηρίζουν την ανυπαρξία του ,ασχολείται νυχθημερόν με την συμφωνία των μηχανοδηγών με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Τον έχει φάει το μαράζι τον Παρασκευόπουλο κ αντί να ασχοληθεί  με τα σοβαρά , ασχολείται με μικροπολιτική προσπαθωντας να πείσει Σωματεία -φίλα προσκείμενα στην θλιβερή πλειοψηφία- να βγάλουν ανακοινώσεις για την συμφωνία ΠΕΠΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Τον ρόλο της ΠΟΣ υποκατέστ ο Γιάννης ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, για τον οποίο ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ είχαν απαιτήσει-και είχαν πετύχει- να εγκαταλειψει την συνδικαλιστική του ιδιότητα στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ,αν και ήταν εκλεγμένος σύνεδρος σε αυτό με την παράταξη του Δικτύου ! Θυμίζουμε ότι ο συνάδελφος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ μετά την χυδαία επίθεση που δέχτηκε στο συνέδριο της ΠΟΣ , επειδή εκεινες τις μερες είχε τοποθετηθεί στη θέση του Προέδρου της ΕΕΣΣΤΥ,δήλωσε την παραίτηση του από αυτό και την θέση του κατέλαβε άλλος σύνεδρος ,εξέλιξη που φυσικά επηρέασε κ το τελικό αποτέλεσμα στις τελευταίες Αρχαιρεσιες της Ομοσπονδίας μας.
Φυσικά την ίδια ευαισθησία, δεν έδειξε η θλιβερή πλειοψηφία της Ομοσπονδίας μας,για άλλες περιπτώσεις συνδικαλιστών που εξέθεσαν πρόσφατα τον σιδηρόδρομο .
Αλλά θα έρθει η ώρα που θα μιλήσουμε ΚΑΙ για αυτά

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου