Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τι συμβαίνει με την κανονική άδεια του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ ;

Καλό θα είναι να μας απαντήσει επίσημα ο συνάδελφος Κιουτσούκης για να διαψεύσει την είδηση που κυκλοφορεί ευρέως.
Πραγματικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες,μετά τις αποκαλύψεις που κάναμε για τους συνδικαλιστές που ενώ είχαν πλήρη απαλλαγή απο την εργασία
τους  βρέθηκαν να πληρώνονται και κανονικές άδειες στον σιδηρόδρομο!

Η πληροφορία που συζητείται ευρέως,αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών -αν αληθεύει-καθώς θεωρούμε αδιανόητο, ο νυν Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, τεως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και κορυφαίος συνδικαλιστής χρόνια τώρα,συνάδελφος Νίκος Κιούτσουκης να έχει πληρωθεί υπόλοιπα κανονικής άδειας,που προέκυψαν την περίοδο που είχε απαλλαγή απο την εργασία του.

Αναμένουμε την διάψευση απο τον Νίκο Κιουτσούκη,τόσο εμείς,όσο και οι σιδηροδρομικοί που χαίρονται να τον καμαρώνουν στην ΓΣΕΕ,διάψευση που όμως αναμένουν  και τα εκκατομύρια των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που εκπροσωπεί ο συνάδελφος Κιούτσουκης, εργαζόμενοι που αγωνίζονται για να πληρωθούν το μεροκάμματο στην ώρα του, που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει κανονική άδεια σε πλήθος επιχειρήσεων στην πλήρως απορυθμισμένη αγορά εργασίας.
Ο σεβασμός των Θεσμικών Οργάνων του Κινήματος,αποτελεί και τον ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ και κυρίως της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ και θα πρέπει όσοι υπηρετούν αυτά τα όργανα να έχουν ξεκάθαρη θέση.
Την ώρα που πλήθος συμπολιτών μας αδυνατεί να εκπληρώσει ακόμα και τις βασικές βιοτικές του ανάγκες,θεωρούμε αδιανόητο να υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας σε όσα κυκλοφορούν και θέλουν το Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ να έχει πληρωθεί κανονική άδεια, να μην έχει εκτελέσει κανονική άδεια , σε περίοδο που μάλιστα είχε πλήρη απαλλαγή απο την εργασία του!
Τον καλούμε να διαψεύσει άμεσα την πληροφορία που κυκλοφορεί στους χώρους εργασίας δίνοντας απάντηση σε όσους προσπαθούν να σπιλώσουν τον θεσμό της ΓΣΕΕ, σε μια περίοδο μάλιστα που το συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα βάλεται απο τους μνημονιακούς Νόμους.
Περιμένουμε την δήλωση του για να την δημοσιεύσουμε με την σειρά μας και να κλείσει το θέμα,πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αν φυσικά η είδηση αληθεύει θα πρόκειται για... σημεία των έσχατων καιρών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Ο λαλίστατος Κιουτσούκης, που προπηλάκιζε λεκτικά και μάλιστα χυδαία,στα social media και σε προσωπικό επίπεδο,εμάς που υπογράψαμε μια συμφωνία προς όφελος ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών,οφείλει σήμερα να απαντήσει, αν τα πλεονεκτήματα που του δίνει ο Νόμος,τα χρησιμοποιεί με τέτοιο τρόπο που να εκθέτουν το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Επειδή προσωπικά δεν ξεχνάω τα όσα είπε και έγραψε ο Κιουτσούκης,και επειδή δεν χρωστάω σε κανένα απο δαύτους τίποτα, περιμένω την "οργιλή" διάψευση του.
    Αν δεν το κάνει,πρόβλημα του.Αν δεν κατάλαβε το ερώτημα,γενικώς έχουν ένα θέμα να μην καταλαβαίνουν τι τους ρωτάει το στέκι ορισμένους,να πούμε στα παιδιά της διαχείρισης να το ξαναυποβάλουν.
    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή