Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πως είναι δυνατόν ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας να πληρώνονται κανονικές άδειες;

Σοβαρό πολιτικό ζήτημα, αν ισχύουν όσα έχουν καταγγελθεί στο στέκι της έλξης!
Πραγματικό προβληματισμό προκαλεί στον σιδηροδρομικό κόσμο και στο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας, η απόφαση της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να προσφύγει στην
Τριμερή του Υπουργείου Εργασίας, με αντικείμενο διαφοράς την ουσιώδη παραβίαση όρων ΣΣΕ που αφορούν τον χρόνο εργασίας απο την συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Την ώρα που η Ομοσπονδία καταγγέλει στην τριμερή την συμφωνία του Σωματείου των μηχανοδηγών για το θέμα, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ -σιδηροδρομικός-φέρεται να έχει πληρωθεί την κανονική άδεια περασμένων ετών, ενώ έχει πλήρη απαλλαγή απο την εργασία του,ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και κορυφαίοι συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας!
Δηλαδή, η Ομοσπονδία καταγγέλλει το Σωματείο της. την ώρα που συνδικαλιστές της καταπατούν κάθε έννοια όρου γύρω απο τον χρόνο εργασίας!
Με λίγα λόγια...
Συνάδελφοι μας αξίζει αυτή η Ομοσπονδία έτσι όπως την καθοδηγεί μια θλιβερή πλειοψηφία;

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου