Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Δελτιο Τύπου ΠΟΣ για ιδιωτικοποίηση ΕΕΣΣΤΥ

Συνεχίζεται το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου και η παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων «επενδυτών».


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών πραγματοποιεί:
Τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018:
α) 05.00’ – 08.00’, β) 13.00’ – 16.00’, γ) 21.00’ – 24.00’  &
24ωρη απεργία την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 
(από 00.00’ έως 24.00’) του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο,
δηλώνοντας για μία ακόμη φορά την αντίθεσή της στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων. 

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου και συνεχίζουν να αναρωτιούνται, τώρα που ολοκληρώνονται τα έργα που πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός, γιατί ξεπουλούν και την ΕΕΣΣΤΥ μετά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Με διαδικασίες αδιαφανείς και χωρίς καμία μέριμνα για τους εργαζόμενους – τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εμπόρευμα - προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, με μοναδικό ενδιαφερόμενο για την εξαγορά της την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που πιθανόν να γνωρίζει εκ των προτέρων την αποτιμώμενη αξία της.
Ως Σιδηροδρομικοί θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.
Ζητάμε τώρα να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση της Π.Ο.Σ. την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/6/2018, στις 09.30’ έξω από το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ (Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου