Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πετυχημένη η πρώτη δοκιμή για το ETR 485


Ικανοποίηση επικράτησε σήμερα στα στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Ferrovie Dello Stato και τους Έλληνες μηχανοδηγούς που συμμετείχαν στην πρώτη δοκιμή του Pendolino. Ο συρμός "έγραψε"
πολλά δοκιμαστικά μεταξύ Θεσσαλονίκης - Κατερίνης και Πλατέως  ανταποκρινόμενος μάλιστα άμεσα -όπως πληροφορηθήκαμε - και στις υψηλές ταχύτητες που θα διαπιστώσει για πρώτη φορά το επιβατικό κοινό στην δοκιμή του Σαββάτου.

Η σημερινή δοκιμή απέδειξε ότι το τρένο δεν ήρθε για εκθεσιακούς λόγους στην Ελλάδα, αλλά για να τρέξει στις ράγες και η σημερινή μέρα έδωσε τέρμα σε ένα φαύλο κύκλο σχολίων και διαπιστώσεων απο αυτούς "που ξέρουν τα πάντα" αλλά στην ουσία δεν γνωρίζουν τίποτα.
Μάλιστα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φρόντισε να το ντύσει στα χρώματα της, σε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Φυσικά κάθε δοκιμή και μάλιστα τέτοιου μεγέθους έχει και τους αφανείς ήρωες της.
Αναφερόμαστε στο τεχνικό προσωπικό της ΕΕΣΣΤΥ που είναι μαζί με τους Ιταλούς συναδέλφους επί τόπου 24 ώρες το 24 ωρό δίνοντας λύσεις σε ότι χρειαστεί και αποδεικνύοντας την υψηλή εξειδίκευση των σιδηροδρομικών.
Στους συναδέλφους απο τον ΟΣΕ που τις τελευταίες μέρες δίνουν και αυτή μάχη για να είναι όλα έτοιμα αποδεικνύοντας ότι οι σιδηροδρομικοί αγαπούν τον σιδηρόδρομο, το πλέον αδικημένο μέσο στην χώρα δεκαετίες τώρα και θέλουν να το δουν να αναπτύσεται.
Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και αύριο και την Παρασκευή, ενώ εμείς ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας και αναγνώστη Άκη Διονύση για το φωτογραφικό υλικό...

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου