Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση ΟΣΕ σχετικά με συμβάν εκτροχιασμού τρένου Κυριακή 27/01/2019 στο Λιανοκλάδι.

Συνεργεία του ΟΣΕ και γερανός έχουν σπεύσει στο σταθμό Λιανοκλαδίου, προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε τμήμα
της παλαιάς γραμμής (του Μπράλου), μετά τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας 3520, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λιανοκλάδι.
Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από το συμβάν και δεν επηρεάζονται τα δρομολόγια των τρένων στη νέα σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης, της οποίας τα έργα ολοκληρώνονται σύντομα.
Το δρομολόγιο  της αμαξοστοιχίας 3520 εκτελείται μια φορά την ημέρα και ακολουθεί τη λεγόμενη παλαιά γραμμή του Μπράλου.
Τα αίτια του εκτροχιασμού διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΣΕ.


www.ose.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου