Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Δεκτό το αίτημα του Σωματείου μας για τους 60 εκπαιδευόμενους - Ενημέρωση για την πληρωμή του παραβόλου

Δεκτό έκανε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -με προφορική επικοινωνία πριν απο λίγο του Δ/ντη Προσωπικού με το Προεδρείο-, το αίτημα του Σωματείου μας προκειμένου να μην 
παρακρατηθούν απο την μισθοδοσία απο τους 60 νέους συναδέλφους, αυτήν την περίοδο, οι 3 δόσεις για την έκτακτη προκαταβολή που έλαβαν στις αρχές Γενάρη.

Το ποσό αυτό θα παρακρατηθεί ΜΕΤΑ την πιστοποίηση τους, οπότε και θα περάσουν στο μισθολόγιο του κλάδου έλξης  και σε 3 ισόποσες δόσεις.
Στην χτεσινή του επιστολή το Σωματείο έθεσε και το θέμα για το παράβολο των 100 Ευρώ, και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα απαντήσει για το πως θα γίνει η πληρωμή του.

Η επιστολή του Σωματείου μας

Kύριε Δ/ντα 

Όπως έχουμε ενημερωθεί η έκτακτη προκαταβολή που καταβλήθηκε  στους εργαζόμενους στις αρχές Γενάρη , πρόκειται να παρακρατηθεί σε 3 ισόποσες δόσεις.
Ζητούμε η παρακράτηση για τους 60 νέους υποψήφιους μηχανοδηγούς που φοιτούν στην Σιδηροδρομική Ακαδημία, να γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο (δηλαδή σε 3 δόσεις μετά την πιστοποίηση τους) προκειμένου οι συνάδελφοι να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους.
Τέλος, στα πλαίσια της έγκρισης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κάλυψη των εξόδων για  το παράβολο των 100 Ευρώ (Ευρωπαϊκή Άδεια Μηχανοδήγησης),  προτείνουμε όπως αυτό καταβληθεί με την μισθοδοσία Ιανουαρίου καθώς οι συνάδελφοι έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες υποβολής των αιτήσεων.

Στην διάθεση σας για κάθε ενημέρωση.

Για το Δ.Σ.   
           Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας 

          
          Γενιδούνιας Κ.                                           Τουρλής Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου