Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο!!! Η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών συγχαίρει τον εαυτό της, διακινώντας ανώνυμες επιστολές!!

Ανώνυμες επιστολές- φαντάσματα!!!
Φτάσαμε πλέον στην τελική κατρακύλα, αυτής της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Με ανώνυμη επιστολή  που διακινείτε απο την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών απο σήμερα το πρωί, οι ελλάσονες της Κάνιγγος συγχαίρουν εαυτούς, αφού πρώτα
ευχαριστήσουν το Υπουργείο Μεταφορών (καθώς η πλειοψηφία της ΠΟΣ αρνείται δημόσια να παραδεχτεί τα αυτονόητα), την....Ομοσπονδία και τον εκπρόσωπο εργαζομένων συνάδελφο Λεβέντη (εκλογές έχουμε στον ΟΣΕ για τον εκπρόσωπο εργαζομένων στο ΔΣ προσεχώς, κάτι πρέπει να πούν).
Είναι μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία αυτής της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, η κατρακύλα της οποίας δεν έχει προηγούμενο, η διακίνηση ανώνυμων επιστολών την ίδια ώρα που ΑΥΤΗ η Ομοσπονδία αρνούνταν  στο παρελθόν να δημοσιεύσει επώνυμες επιστολές συνδικαλιστών.
Είναι δείγμα της παρακμής, της οπισθοδρόμησης, του συνδικαλιστικού τυχοδιωκτισμού των ελασσόνων της παρέας του Παρασκευόπουλου, που ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ούτε μια επιστολή για το θέμα της επιστροφής των μεταταχθέντων, ΕΣΤΩ για να ενημερώσουν για τις διαδικασίες, αλλά διακινούν ανώνυμες επιστολές για να ευλογήσουν τον οίκο τους, το Υπουργείο (αφού τώρα που το ΠΑΣΟΚ διαλύεται κάποιοι άρχισαν να ψάχνουν νέα στέγη) και τον εκπρόσωπο εργαζομένων συνάδελφο Λεβέντη, ονομαστικά μάλιστα γιατί....έχουμε εκλογές την επόμενη εβδομάδα στον ΟΣΕ.

Κανείς απο τους σιδηροδρομικούς δεν ξεχνά την σιδηροδρομική γενοκτονία του 2011 και όσες ανώνυμες επιστολές διακινήσει ΑΥΤΗ η Ομοσπονδία, κανείς δεν ξεχνά  τι συνέβη τότε.

Απορούμε μάλιστα γιατί μια τέτοια επιστολή να είναι ανώνυμη, ενώ μόνο γέλωτα προκαλεί η τοποθέτηση του ελάσσονα Προέδρου αυτής της ΠΟΣ, Παρασκευόπουλου, όταν ρωτήθηκε, δηλαδή ότι την διακίνησε  για να...προλάβει τον ΟΣΕ που μπορεί να την παραλάμβανε και να την  δημοσίευε και να εξέθετε έτσι  την πλειοψηφία της ΠΟΣ (που όμως δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για το θέμα).

Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η επιστολή ήρθε στα γραφεία της ΠΟΣ με fax , χωρίς όμως να...φαίνεται το νούμερο του αποστολέα!!!

Η ανώνυμη επιστολή 

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους, οι οποίοι με τη γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά τους, αποδεχόμενοι το αίτημα της επιστροφής μας στον ΟΣΕ, που με τη βοήθεια και τη στήριξή τους στο δύσκολο και πολυετή αγώνα μας με τη δικαίωση του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη Χρήστο, το συνεργάτη του κ.Δέτση Αθανάσιο, τον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ.Κακουλάκη Γεώργιο, το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ.Παναγιώτη Θεοχάρη, τη Διευθύντρια Προσωπικού του ΟΣΕ κα Κολιοπούλου Στέλλα, που με την κατανόηση, την υπομονή, την επιμονή και με την έμπρακτη στήριξή σας σταθήκατε πάνω στο πρόβλημά μας μέχρι το τέλος και δώσατε τη λύση του.
Καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους, την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τα Σωματεία του ΟΣΕ, που όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια αγωνιστήκανε μαζί μας και ειδικά στον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΟΣΕ κ. Λεβέντη Αθανάσιο.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Μας δίνεται δύναμη με την αγάπη σας. 

ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ


Και κάτι τελευταίο....
Ο συνάδελφος Λεβέντης μόνο τέτοια βοήθεια (απο ανώνυμες επιστολές) δεν χρειάζεται ενόψει των εκλογών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου