Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΟΣΕ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τις υπηρεσίες του στο νομό Αττικής

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019 πραγματοποίησε ο Ο.Σ.Ε για τις υπηρεσίες του στο νομό Αττικής στις 21/1/2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου στην οδό Καρόλου.

 Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Κακουλάκης μεταξύ άλλων επισήμανε
τη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού στη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει για τον διαχειριστή υποδομής.


«Ο Ο.Σ.Ε αποκτά ξανά τον βασικό ρόλο στη διαχείριση του ελληνικού σιδηρόδρομου. Με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, την επαναφορά των κρίσιμων ειδικοτήτων που είχαν ουσιαστικά εκδιωχθεί από τον Ο.Σ.Ε. την περίοδο 2010-2011, τη μεταφορά τεχνικού προσωπικού από την ΕΕΣΣΤΥ αλλά και την επαναφορά στον Ο.Σ.Ε. της εκμετάλλευσης του Εμπορικού Σιδηροδρομικού Σταθμού του Θριάσιου Πεδίου, ο Δημόσιος Ο.Σ.Ε. ατενίζει την επόμενη ημέρα με αισιοδοξία» 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Θεοχάρης, ο οποίος ήταν και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας, στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι η νέα χρονιά, αναμένεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τον Σιδηρόδρομο με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που είχαν λιμνάσει. Έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη διαφύλαξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Ο.Σ.Ε με αφορμή τον εορτασμό για τα 150 χρόνια του Ελληνικού Σιδηροδρόμου, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στη σημαντική συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού του Οργανισμού.
Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλες τις περιφερειακές διοικήσεις του Ο.Σ.Ε.

www.ose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου